“Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του”

43

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του στο παιχνίδι της Ν. Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το Πανιώνιος – Άρης: «Αδικεί τον εαυτό του ο Άρης. Ήταν καλύτερος στο γήπεδο. Ο Πανιώνιος ήταν καλός στις αντεπιθέσεις. Πέτυχε γκολ και ήταν ιδιαίτερο σημαντικό για αυτόν. Δεν είχε μεγάλη φάση ο Πανιώνιος μετά σε αντίθεση με τον Άρη που είχε κάποιες καλές φάσεις και θα μπορούσε να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση».

 

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν για τον Άρη και τη διακοπή: «Ο Άρης είναι ψηλά στη βαθμολογία. Θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι από τα Γιάννενα και από τον Πανιώνιο. Τα ντέρμπι έχουν λείψει στο κόσμο. Η διακοπή δε θα ευνοήσει κάποια ομάδα γιατί βρισκόμαστε στην αρχή ακόμη. Ίσως θα βοηθήσει τις ομάδες που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Εάν είχε τραυματισμούς θα τον ευνοούσε τον Άρη».

 

Για το πέναλτι: «Δεν έχω άποψη γιατί δε έχω δει καλά τη φάση. Δεν έπαιξε ρόλο η διαιτησία στο παιχνίδι. Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του».

 

Για τον Άρη και τους στόχους του: «Είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα, φθάνει εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Με προβλημάτισε η αμυντική του συμπεριφορά στο ματς με τον Πανιώνιο. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι μέσα στις πέντε πρώτες θέσεις, να πάει όσο πιο μακριά μπορεί στο κύπελλο και θα πρέπει να βρει τις ισορροπίες του σε όλα τα επίπεδα. Τα επόμενα χρόνια θα διεκδικεί το κύπελλο και την έξοδο στην Ευρώπη».