«Ο Άρης ανήκει στη Super League»

23

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Μπράνα Ίλιτς μίλησε από την Ουγγαρία (εκεί αγωνίζεται τη φετινή σεζόν) στέλντοντας το δικό του μήνυμα για την επιστροφή των “κιτρινόμαυρων” στη Super League ενώ παράλληλα έδωσε τα “συστατικά’ που πρέπει να έχει ο Άρης για να μην κινδυνέψει.

Διαβάστε όσα είπε:

“Μιλάω με τα παιδιά και βλέπω τους αγώνες. Είναι πολύ ωραίο πράγμα για όλους εκεί και για μας που έχουμε περάσει από τον Άρη είναι χαρά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά, για τον κόσμο του Άρη και για την ομάδα. Ο Άρης ανήκει στην Α’ Εθνική”.

Για τα συναισθήματα του κόσμου τις χρονιές που ο Άρης δεν αγωνιζόταν στη Superleague:

“Ήταν πολύ δύσκολο γιατί ο Άρης δεν είναι μικρή ομάδα. Είναι μεγάλη ομάδα και έχει παίξει στην Ευρώπη. Ήταν πολύ δύσκολο για τους οπαδούς του Άρη να περιμένουν τέσσερα χρόνια να επιστρέψει η ομάδα στην Α’ Εθνική και ελπίζω να κάνει κι άλλα πράγματα”.

Για το αν υπήρχε πίεση στην φετινή ομάδα και την εποχή που αγωνιζόταν ο ίδιος:

“Σίγουρα είχαμε πίεση. Αυτό έχει η φανέλα του Άρη. Είναι βαριά φανέλα και έχει πίεση”.

Για το αν υπήρχε πίεση από τον κόσμο:

“Ο κόσμος δεν δημιούργησε πρόβλημα σε μας. Απλά ο κόσμος σε κάθε ομάδα έχει τον δικό του τρόπο σκέψης. Ο οπαδός θέλει να βλέπει την ομάδα του ψηλά”.

Για την επιστροφή του Άρη στη Superleague:

“Για μένα πρέπει να κάνει μία ομάδα που να μην κινδυνέψει καθόλου. Πρέπει από το πρώτο παιχνίδι να πάει καλά. Υπάρχει υλικό, η ομάδα έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Πάντα όμως χρειάζονται και καινούργιοι παίκτες”.

Για το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας το οποίο αγωνίζεται ο ίδιος:

“Εμείς είμαστε καλά. Έχουμε πέντε αγώνες ακόμα και αν κερδίσουμε δύο παιχνίδια πιστεύω θα έχουμε ανέβει”.

Για το αν σκέφτεται την επιστροφή στην Ελλάδα:

“Έχω άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο και θέλω να παίξω εδώ με αυτή την ομάδα στην Α’ Εθνική και μετά θα δούμε. Θα ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα είναι η καρδιά μου”.