“Ο Άρης μου στάθηκε στα δύσκολα οπότε ήμουν υποχρεωμένος να βοηθήσω…”! (vid)

Σε δηλώσεις του σε συνδρομητικό κανάλι, ο Μπρούνο Γκάμα αναφέρθηκε στο γιατί αποφάσισε να μείνει στον Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και στο σημερινό (15/7) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ερωτώμενος αν η κατάσταση που διαμορφώθηκε με το άδειασμα του ρόστερ τον έκανε να δεθεί περισσότερο με την ομάδα, απάντησε χαρακτηριστικά ο Γκάμα: “Σίγουρα ναι! Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έμεινα να βοηθήσω. Όταν η ομάδα έπρεπε να με βοηθήσει, μου στάθηκε, οπότε έπρεπε κι εγώ να σταθώ το ίδιο απέναντί της! Οι λίγοι που μείναμε, δεθήκαμε περισσότερο και βάλαμε όλες τις δυνάμεις μας να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Οι ιδιαίτερες συνθήκες μας έδεσαν πιο πολύ”, είπε χαρακτηριστικά στη NOVA.

Ο Γκάμα είπε ακόμη όταν ρωτήθηκε σχετικά με την εξαιρετική σεζόν που έκανε στον Άρη κι αν κρίνει ότι αυτή ήταν η καλύτερη ή μία από τις καλύτερες στην καριέρα του: “Ναι, ήταν μία από τις καλύτερες! Ερχόμουν από σοβαρό τραυματισμό, δούλεψα σκληρά, ενώ με βοήθησε η αγάπη και η εμπιστοσύνη από το σύλλογο, ώστε να κάνω μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα μου. Αυτό ήθελα να το ανταποδώσω”.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις.