Ο Ένινγκ, ο Λόπες και η… λίστα!

Από νωρίς χθες το πρωί, βγήκε το ρεπορτάζ για τον Ερνάν Κρέσπο, από Αργεντινή μεριά. Η διαφορά ώρας βλέπετε. Τα ΜΜΕ της χώρας έγραψαν ότι ο Κρέσπο είπε όχι στην πρόταση του Άρη.

Η περίπτωση του Αργεντινού δύσκολα θα προχωρήσει για τον Άρη και οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί. Ο Κρέσπο, την παρούσα στιγμή, δυσκολεύεται να πάρει την απόφαση και να δουλέψει σε ένα εργασιακό περιβάλλον που δεν γνωρίζει και ο Άρης δεν είναι διατεθειμένος να τον περιμένει εσαεί. Ούτως ή άλλως ήταν μία δύσκολη περίπτωση…

Προβάδισμα στον Ένινγκ (για σήμερα…)

Οι προπονητές που επιβεβαιωμένα απασχολούν τον Άρη είναι δύο, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως δεν υπάρχουν κι άλλοι στη λίστα. Ο λόγος για τους Ζεράρ Λόπες και Μίχαελ Ένινγκ. Του Καταλανού δείχνει να… υποχωρεί, για οικονομικούς λόγους και με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, εκείνος που βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά για να πάρει τη δουλειά είναι ο 53χρονος Γερμανός.

Ο τελευταίος ήταν το βράδυ της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και φαίνεται πως η περίπτωσή του είναι καθαρά στο χέρι του Άρη.

Βέβαια, επειδή το τελευταίο διάστημα ο Άγγελος Χαριστέας έχει μιλήσει με ουκ ολίγους προπονητές, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο στη… στροφή να εμφανιστεί κι άλλος υποψήφιος, με περισσότερες πιθανότητες.