Ο Ίβιτς για την συνάντηση με Σαββίδη-Μίχελ!

237

Στις καθιερωμένες δηλώσεις στη NOVA, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, σχολίασε την κατάσταση στην ομάδα, αλλά και γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε και στις συναντήσεις που είχε με Σαββίδη-Μίχελ, αλλά και τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίκαελ Σκίμπε.

Οι δηλώσεις του:

Για την συνάντηση με τον Σκίμπε: “Ο άνθρωπος προσπαθεί από την πρώτη ημέρα να δημιουργήσει κάτι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό που συζητήσαμε και αυτό που λέγαμε όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τα παιδιά που είναι στις Εθνικές Ομάδες νέους παίκτες και τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να τους ανεβάσει και όσον αφορά το τακτικό κομμάτι και όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι. Πιστεύω ότι ήταν μια καλή συζήτηση ανάμεσα στους προπονητές των άλλων ομάδων και τον προπονητή της εθνικής και όπως μας έχουν πει αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον”.

Για το διάστημα της διακοπής: “Ήρθα πριν δύο βδομάδες και για μένα προσωπικά ήταν καλό για να δούλεψω με τα παιδιά. Βέβαια δεν ήμασταν όλοι, λείπανε αρκετοί, όμως με αυτούς που μείνανε δουλέψαμε καλά, δέκα μέρες συνεχόμενες δεν είχαμε παιχνίδι και θα ήθελα σίγουρα να έχω περισσότερους, όμως οι υποχρεώσεις ήταν τέτοιες είχαν Εθνικές και πιστεύω ότι θα φανεί, είμαι θετικός, πιστεύω ότι κάναμε δουλειά είδα κάποια πράγματα σε αυτές τις δύο εβδομάδες και θα φανεί στο μέλλον αν μας έκανε καλό αυτή η διακοπή ή όχι”.

Για τους τραυματίες: “Μιλάμε καθημερινά και με τον γιατρό και με τους παίκτες και έχουμε ακόμη μέρες μέχρι το παιχνίδι, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα έχουμε κάποιον από αυτούς τους παίκτες για αυτό το παιχνίδι, αλλά το θετικό είναι ότι σιγά σιγά γυρνάνε και οι περισσότεροι σε λίγο θα είναι έτοιμοι για τη μάχη”.

Για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: “Σίγουρα ο καθένας στη δουλειά του προσπαθεί να δώσει το 100% και να κάνει, έτσι θέλω να πιστεύω, το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ομοσπονδία κατά την άποψη μου πρέπει να δώσει ότι καλύτερο μπορεί για να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο προς τα επάνω και μόνο έτσι μπορουν να γίνουν αυτά που θέλει ο προπονητής της Εθνικής και εμείς που είμαστε προπονητές στις ομάδες”.

Για τις συζητήσεις με Σαββίδη-Μίχελ: “Αυτό θα το κρατήσουμε για εμάς. Γιατί όταν μιλάμε τα πράγματα αυτά πρέπει να μένουν μέσα στο σπίτι και όχι να βγαίνουν προς τα έξω”.

Για το ματς με τον Πανιώνιο: “Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα η οποία φέτος έχει καταφέρει να βρίσκεται ψηλά και όχι τυχαία. Πειθαρχημένη ομάδα και μας περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι. Εγώ πιστεύω στην ομάδα μου. Και πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς θα δώσει το 100% για να πάρουμε αυτό που θέλουμε”.