Ο Ίβιτς για 3-5-2 και Κάτσε!

Σύμφωνα με τον Βλάνταν Ίβιτς, ο ΠΑΟΚ νίκησε στο Αγρίνιο επειδή προσαρμόστηκε γρήγορα στις συνθήκες του αγώνα, τονίζοντας πως η ομάδα του σήμερα έπαιξε για το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα το ζητούμενο ήταν το αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Από ένα παγωμένο γήπεδο ήρθαμε στην λάσπη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να προσαρμοστείς, ουσιαστικά και χωρίς προπονήσεις, λόγω καιρού. Ευτυχώς προσαρμοστήκαμε γρήγορα, δεν μπορώ να πω ότι κινδυνεύσαμε εκτός από μία φάση στο πρώτο ημίχρονο. Αξίζαμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε 3-5-2: «Αποφάσισα όταν μπήκαμε στο γήπεδο. Άλλο είχα σχεδιάσει, αλλά όταν είδα τον αγωνιστικό χώρο, έκανα μία αλλαγή και αποφάσισα να παίξω με τρεις παίκτες στην άμυνα».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο όπως με τα Γιάννινα: «Δεν μπορώ να συγκρίνω το παιχνίδι με τα Γιάννινα. Σήμερα δεν ήρθαμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, όπως θέλουμε σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα ήρθαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Για τον Κάτσε: «Είναι δικός μας παίκτης. Πήγε έξι μήνες δανεικός, επέστρεψε. Πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει και από δω και πέρα θα τον χρησιμοποιήσω».