Ο Αγγελίδης, ο Ιβάν κι ο Βρύζας

26

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης πήγε σήμερα στην προπόνηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ κι αποχαιρέτησε την ομάδα, στην οποία δούλεψε πέντε χρόνια. Δεν έμεινε ούτε καν την επόμενη εβδομάδα για να δει έστω το πρώτο παιχνίδι της με την Μάριμπορ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κύπριος νομικός, ετοιμάζεται για την νέα αποστολή του…

Τυπικά θα μπει στη διοίκηση στις 14 Αυγούστου, ο Αγγελίδης αναμένεται ωστόσο νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, για να αρχίσει να μπαίνει σιγά – σιγά στο κλίμα. “Στα κοντά θα έρθει” λένε στον ΠΑΟΚ.

Για την επιλογή του Κύπριου, που θα έχει το κουμάντο, έχουν ειπωθεί πολλά. Αυτό που έχει διευκρινιστεί είναι πως δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την Sportfive. O Αγγελίδης είναι επιλογή του Ιβάν Σαββίδη.

Επιβεβαιώνεται επίσης πως αναλαμβάνοντας τον ρόλο του προέδρου, ο Αγγελίδης “μπλέκεται” και με τα χρέη της ΠΑΕ. Το ότι μπαίνει σ΄ αυτή τη διαδικασία, αφήνοντας μάλιστα μια ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ δουλειά στο Τελ Αβίβ, όπου ζούσε σαν… Θεός, όντας ο άνθρωπος της εμπιστοσύνης, ενός επιχειρηματία που έχει σύμφωνα με το Forbes, περιουσία 2 δισεκατομμύρια δολλάρια, μαρτυρά και τη βαρύτητα που θα έχει εδώ η παρουσία του.

Δικαιολογημένα υπάρχει μια συζήτηση σχετικά με το ποιος θα είναι πλέον ο ρόλος του Ζήση Βρύζα. Μέχρι την ώρα αυτή, απάντηση σ΄ αυτή την ερώτηση δεν έχει δοθεί. Η αλήθεια είναι πως ο νυν πρόεδρος της ομάδας είναι λίγο έκθετος με την ανακοίνωση της πρόσληψης Αγγελίδη, αφού η ΠΑΕ ανακοίνωσε τον νέο πρόεδρο, αλλά δεν έκανε καμιά αναφορά στον απερχόμενο. Λέγεται, μάλιστα, πως ούτε ο ίδιος ο Βρύζας έχει ενημερωθεί το τι ακριβώς θα κάνει.

Αυτό που έχει διαρρεύσει είναι πως ο Βρύζας θα μείνει στον ΠΑΟΚ και στο προσεχές διάστημα θα γίνει μια συζήτηση μαζί του σχετικά με τον ρόλο, που θα έχει.