Ο Ακροπόταμος είναι πολύ… φτηνός

Το Σάββατο ο Άρης θα ταξιδέψει στη Χρυσούπολη για να αντιμετωπίσει τον Άρη Ακροποτάμου, την ομάδα ενός μικρού χωριού, περίπου 600 κατοίκων…

Είναι ένα χωριό περίπου 20 χιλιόμετρα μετά τη γέφυρα του Στρυμώνα, μόλις μπαίνει κανείς στον νομό Καβάλας, η ομάδα του οποίου θα αναγκαστεί να διανύσει 75 χιλιόμετρα για να πάει ως τη Χρυσούπολη για να παίξει ως γηπεδούχος, αφού άλλο γήπεδο διαθέσιμο δεν υπήρχε στον νομό!

Ο Άρης Ακροποτάμου, βέβαια, είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η Γ΄Εθνική δεν είναι τίποτα άλλο από μια ερασιτεχνική κατηγορία, ίσως και χαμηλότερου επιπέδου από την παλιά καλή Δ’ Εθνική.

«Είμαστε μια καλή παρέα μεταξύ φίλων. Είμαστε σωστοί παράγοντες, θέλουμε να είμαστε πραγματικοί, το έχουμε πετύχει και απολαμβάνουμε τις επιτυχίες της ομάδας. Το μπάτζετ είναι προσαρμοσμένο εκεί που μπορούμε να καλύψουμε, περίπου στις 70.000 ευρώ. Είμαστε ένα χωριό 600 κατοίκων και αυτές είναι οι δυνατότητες μας»,  είπε ο πρόεδρος του Άρη Ακροποτάμου, Χρήστος Παρασκευάς, μιλώντας στον Arena FM.

Mια ομάδα Γ΄ Εθνικής με μπάτζεt μόλις 70.000 ευρώ, που προσδοκά να βγάλει ένα μέρος του μπάτζετ της στο παιχνίδι με τον Άρη.

Το γήπεδο της Χρυσούπολης είναι χωρητικότητας 5.000 θέσεων, το εισιτήριο είναι 10 ευρώ, ενώ για γυναίκες είναι στο μισό και για τους μαθητές, δωρεάν.