Ο Αναστασιάδης «νίκησε» τον Κούγια

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στη διαμάχη του με την Λάρισα και τον Αλέξη Κούγια. Πρωτοδίκως, οι βυσσινί είχαν… νικήσει, με το τότε δικαστήριο να αποδέχεται ότι ο Αναστασιάδης παραιτήθηκε και δεν απολύθηκε, κάτι που ανατράπηκε πλήρως σήμερα, με την ΠΑΕ ΑΕΛ να καλείται πλέον να πληρώσει αποζημίωση ύψους 52.237,89 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση αναφορικά με την προσφυγή του προπονητή Άγγελου Αναστασιάδη κατά την ΠΑΕ ΑΕΛ και της υπ’ αριθμόν 389/2017 απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ.

Αριθμός απόφασης 12/2017: Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσίαν, κατά πλειοψηφία, την υπό κρίση έφεση. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Κρατεί την υπόθεση και δικάζει την υπό κρίση προσφυγή. Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Αναγνωρίζει ως άκυρη την από 2/11/2016 εξώδικη καταγγελία της καθ ής η προσφυγή-εφεσίβλητης ΠΑΕ. Υποχρεώνει την καθ ής η προσφυγή-εφεσίβλητη ΠΑΕ να καταβάλει στον προσφεύγοντα-εκκαλούντα προπονητή το συνολικό ποσό των πενήντα δύο χιλιάδων διακοσίων τριάντα επτά και 0,89 ευρώ (52.237,89 €) νομιμοτόκως από την κοινοποίηση της προσφυγής και μέχρι τη πλήρη εξόφληση.