Ο Αναστόπουλος και το… μυστικό

16

Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Αναστόπουλος, μεταξύ άλλων έκανε έναν μίνι απολογισμό του πρώτου μισού της σεζόν, αναφέρθηκε στους μακροπρόθεσμους στόχους, αλλά και στη διαχείρηση του ρόστερ.

Μάλιστα αποκάλυψε πως ελέγχεται η εξωγηπεδική ζωή των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη στον Arena FM:

Αρχικά είπε: «Είμαστε ευχαριστημένοι. Ο στόχος ήταν στο τέλος του πρώτου γύρου να έχουμε έναν αέρα 10 βαθμών για να εξασφαλίσουμε την κατηγορία σιγά σιγά και μαθηματικά».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει ομάδα η οποία να κάνει 34 νίκες, αλλά στο παιχνίδι με τη Δόξα υπήρχε η ιδιαιτερότητα, γιατί από αυτήν την ομάδα ο Άρης πέρσι έχασε δυο φορές. Εμείς διαχειριστήκαμε την ήττα και στο επόμενο παιχνίδι κερδίσαμε και παίξαμε και καλή μπάλα».

Για τις εμφανίσεις της ομάδας: «Πάντα ο στόχος είναι να παίρνουμε το ματς και να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε μια πολυφωνία στο σκοράρισμα, έχουν πάρα πολλοί παίκτες 5 και 6 γκολ. Και επίσης βασίζομαι σε όλους. Έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος και όλοι έχουν παίξει. Διαχειριζόμαστε σωστά το ρόστερ. Τους θέλεις όλους όταν κάνει πρωταθλητισμό».

Για το ρόστερ: «Το καλό είναι ότι υπάρχει ένας κορμός 7-8 Ελληνόπουλων, που είναι μικροί σε ηλικία. Το ελληνικό στοιχείο είναι αυτό που δίνει την ώθηση. Δε γίνεται. πάντα να υπάρχει ένας Καρυπίδης να διώχνεις 25 και να αγοράζεις άλλους 25».

Είπε ακόμη: «Υπάρχει ωράριο, παρακολουθούμε την εξωγηπεδική ζωή των παικτών μας. Από τη Γ’ μπαίνουν οι βάσεις για του χρόνου. Το μυστικό είναι ότι υπάρχει ηρεμία. Και στα αποδυτήρια και διοικητικά».