Ο απολογισμός του Σαραμαντά και γιατί δεν έγινε αποχή

71

Με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 ο αμυντικός του Ηρακλή Γιώργος Σαραμαντάς αναφέρθηκε στις σκέψεις που υπήρξαν στο αγωνιστικό τμήμα για αποχή από τις προπονήσεις εξαιτίας των οφειλών ενώ, παράλληλα, έκανε τον απολογισμό για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την τελική απόφαση περί μη αποχής: «Πήραμε την απόφαση όλοι μαζί, θέλοντας να βοηθήσουμε την ομάδα και να μην έρθουμε σε αντίθεση μαζί της. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ προσπαθούν για την αδειοδότηση και από κοινού αποφασίσαμε να βοηθήσουμε την κατάσταση και να συνεχίσουμε τις προπονήσεις».

Για τη συμβολή του Νίκου Παπαδόπουλου στην τελική απόφαση περί μη αποχής: «Η στάση του κόουτς ήταν καθοριστική και μας έκανε να οδηγηθούμε στο αποτέλεσμα αυτό. Να συνεχίσουμε κανονικά και από εκεί να δούμε τι θα γίνει. Κάναμε κάποιες σκέψεις στην αρχή και αφού βρήκαμε τη χρυσή τομή θα περιμένουμε. Αγωνιούμε και εμείς όπως και η ΠΑΕ και περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα».

Για το ύψος των οφειλών: «Δεν είναι πολύ πίσω οι πληρωμές. Υπάρχει το χρονοδιάγραμμα. Δεν είναι πολλά τα οφειλόμενα, καλό θα ήταν, όμως, να μπουν σε μια σειρά».

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Είμαστε και ευχαριστημένοι και απογοητευμένοι. Την προσπάθειά μας την κάναμε. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί μπορούσαμε και πιο ψηλά. Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα και ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Θέλουμε να είναι η ομάδα στα πλέι οφ. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο στο γήπεδο και ελπίζω του χρόνου να ανταμείψουμε τον κόσμο. Πέρασε και η μεταβατική χρονιά και πιστεύω ότι τη νέα σεζόν θα κάνουμε κάτι καλύτερο. Ήταν ένα μάθημα για εμάς αυτή η χρονιά. Για κάποιους ήταν πρωτόγνωρη. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να δουλέψουμε και έτσι θα ανταμειφθούμε».

Για τις μεταγραφικές «σειρήνες» που ακούγονται: «Τα ακούμε αλλά δεν δίνουμε σημασία, από τη στιγμή που ανήκουμε σε μια ομάδα και έχουμε συμβόλαιο».