Ο Απόλλων Πόντου… αποθεώνει την ΑΕΚ!

Με μία ανακοίνωση που ενδεχομένως να μην έγραφε ούτε ο πιο φανατικός οπαδός της ΑΕΚ (!), ο Απόλλων Πόντου του Άλεξ κάλας και του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, στάζουν… μέλι για την αθηναϊκή ομάδα, με αφορμή την έναρξη των εργασιών για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα στο σχετικό δελτίο Τύπου υπάρχουν φράσεις όπως…: “η σταθερή και παντοτινά δημιουργική προσφυγική νοικοκυροσύνη της ΑΕΚ”, “να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση για όλους τους φίλους της ΑΕΚ” κ.α.

Διαβάστε την ανακοίνωση της διοίκησης του Απόλλωνα Πόντου:

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου χαιρετίζει με ειλικρινά αισθήματα ικανοποίησης την θεμελίωση του νέου γηπέδου της προσφυγικής ΑΕΚ, την “Αγία Σοφία” του ελληνικού ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Μεσούσης της Μεγάλης και πολυπρόσωπης Κρίσης που δοκιμάζει σκληρά τον ελληνικό λαό και ταλανίζει ιδιαίτερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, η σταθερή και παντοτινά δημιουργική προσφυγική νοικοκυροσύνη της ΑΕΚ, δείχνει και πάλι το δρόμο των παραδοσιακών αρχών και αξιών, ως το μέσον για το “νόστιμον ήμαρ”, όταν και όπου το πεπρωμένο επιτάσσει.

Οι κοινές προσφυγικές ρίζες αλλά και ο κοινός πόθος για την δικαίωση των ονείρων των προσφύγων προγόνων, μας ενώνει με κάθε προσφυγική ομάδα και κάθε προσφυγικό σύλλογο, που αγωνίζεται για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε, με όλη μας την καρδιά, το κτίσιμο της Αγιά Σοφιάς στη Φιλαδέλφεια να σημάνει την απαρχή και την υλοποίηση αυτών που εννοεί ο ποιητής, όταν γράφει: “να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση”, για όλους τους φίλους της ΑΕΚ.