Ο Βίτορ η Μπενφίκα και η Λέστερ

145

Πως συνδέει ο Μιγκελ Βίτορ την Μπενφίκα και την Λέστερ, ο στόπερ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα , ενώ έκανε και ένα πέρασμα ως δανεικός από την Αγγλική ομάδα όταν αυτή βρισκόταν στην δεύτερη κατηγορία.

Μιλώντας μάλιστα σε ιστοσελίδα της πατρίδας του δήλωσε αρκετά χαρούμενος που οι δυο πρώην ομάδες του είναι κοντά στην κατάκτηση των εγχώριων πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά:

Για μια τέτοια κούρσα ως το πρωτάθλημα, που την είχε ζήσει ο Βίτορ με την Μπενφίκα το 2010, είπε:

Το κίνητρο των παικτών υπερβαίνει την όποια κούραση μπορεί να υπάρχει. Το επιπλέον  κίνητρο μπορεί να κάνει την διαφορά.

Για την Μπενφίκα και την πιθανότητα να πάρει το πρωτάθλημα: «Η Μπενφίκα είναι σε σχεδόν κάθε σπίτι της Πορτογαλίας. Είναι πολύ ενθαρρυντική η υποστήριξη της πλατιάς μάζας», ενώ για το πρωτάθλημα και την σκληρή μάχη με την Σπόρτινγκ τόνισε: «Ο τίτλος δεν θα ξεφύγει από την Μπενφίκα».

Για την Λέστερ ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, που έκανε στο παρελθόν 18 παιχνίδια με την φανέλα της, τόνισε πως: «Είναι απίστευτο ότι πιθανόν στο σύντομο μέλλον θα δούμε την Λέστερ πρωταθλήτρια», τονίζοντας πως ο σημερινός ιδιοκτήτης της Λέστερ, ασχολήθηκε με την ομάδα για να την σταθεροποιήσει απλά στην Premier League.

Ενώ σε ερώτηση για το αν είναι πιθανό η Λέστερ να επαναλάβει το κατόρθωμα της αυτό μέσα στα επόμενα χρόνια απάντησε: «Πρέπει να υπάρχει ένας συνδυασμός παραγόντων για να καταστεί αυτό δυνατό.