“Ο Βεζυρτζής έχει δώσει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ”

135

O  Δημήτρης Νικηφόρος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αrena fm” αναφορικά με την σημερινή συνέντευξη τύπου που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, για τις προτομές των Παντελάκη και Κούδα αλλά αναφέρθηκε και στον Νίκο Βεζυρτζή.

Aναλυτικα τα όσα είπε:

Για τα όσα ειπώθηκαν στην σημερινή συνέντευξη τύπου: «Η εκδήλωση θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής το οποίο δεν έχει δοθεί ποτέ σε αθλητικό σωματείο , δίνεται για πρώτη φορά. Θα είναι μια εντυπωσιακή γιορτή και στόχος είναι να μείνει χαραγμένη στην καρδιά των οπαδών μας. Το ύφος της εκδήλωσης θα είναι τόσο συναισθηματικό όσο και δυναμικό με σκοπό να παρουσιάσει το ένδοξο παρελθόν, το δυναμικό παρόν αλλά και το πολλά υποσχόμενο μέλλον του ΠΑΟΚ. Για αυτό και το χωρίσαμε σε τρεις αντίστοιχες χρονικές ενότητες. Οι παρουσιαστές είναι πολύ γνωστοί και έχουν εκδηλώσει την αγάπη τους για την ομάδα μας, ο  Γιώργος ο Μαυρίδης και η Ελένη Τσολάκη. Θα τιμήσουμε αρκετούς ανθρώπους, τους οποίους και ανακοινώσαμε αλλά και όλες τις ομάδες του ΠΑΟΚ που κατέκτησαν τίτλο, από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα».

Για τις προτομές του Παντελάκη και του Κούδα: «Έχουμε από εδώ και πέρα περίπου 20 άλλες εκδηλώσεις, ανάμεσα στις οποίες θα είναι και ατομικές και ομαδικές . Κάθε εκδήλωση που θα ακολουθήσει θα ανακοινώνεται όπως έγινε και με αυτή».

Για τον Νίκο Βεζυρτζή: «Τον Νίκο τον Βεζυρτζή τον ξέρω όσο κανένας άλλος, ήταν ο πρόεδρος που έζησα μαζί του τα περισσότερα χρόνια, ζήσαμε μαζί απίστευτες στιγμές, μεγάλες στιγμές, τον αγαπάω πάρα πολύ αλλά αυτό δεν ξέρω αν μπορεί να αποδώσει κάτι τέτοιο. Έχει γράψει ιστορία, έχει δώσει το είναι του, έχει δώσει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι στις αρμοδιότητες μου και δεν εξαρτάται από μένα».