Ο Βρύζας, ο Αγγελίδης και το… αίνιγμα

20

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης είναι από τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, είδε το φιλικό με την Ξάνθη, πέρασε πολύ χρόνο αυτές τις μέρες γνωρίζοντας κόσμο, σήμερα πήγε και στη Νέα Μεσημβρία και μαζί με τον Ζήση Βρύζα είδαν την προπόνηση.

Αύριο ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, όπως και ο… απερχόμενος, θα είναι στο τσάρτερ της αποστολής και θα ταξιδέψει στο Λονδίνο μαζί με την ομάδα. Η πρώτη γνωριμία και με την ομάδα, και με τους ρυθμούς που κινείται, αν και σήμερα γνωρίστηκε με τους παίκτες.

Υπάρχει μεγάλη συζήτηση σχετικά με το πως θα διαμορφωθούν οι ισορροπίες στη νέα εποχή, με τον Αγγελίδη επικεφαλής.

Ο Κύπριος θα έχει το γενικό πρόσταγμα, και υπάρχει μια συζήτηση σχετικά με τον ρόλο του Ζήση Βρύζα.

Αιωρείται εδώ και καιρό  το θέμα του Ζόρντι Κρόιφ και η φημολογούμενη πρόσληψή του στον ΠΑΟΚ ως τεχνικός διευθυντής. Ο Κρόιφ έχει συμβόλαιο με τη Μακάμπι μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά αν αποφασίσει να φύγει, ποιος και πως να τον κρατήσει…

Θα είναι αυτός; Θα είναι κάποιος άλλος; Είναι ερώτημα που προς το παρόν δεν έχει απάντηση.

Την ώρα αυτή, ο ρόλος του Βρύζα δεν είναι ξεκάθαρος.

Μια άποψη θέλει τον Αγγελίδη να τον αξιολογεί και να δει πως μπορεί να πάει η συνεργασία τους, με τον ίδιο ως πρόεδρο και τον Βρύζα επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος. Όπως έγιναν τα πράγματα, άλλωστε, μετά από δύο χαμένα χρόνια, και αυτή η χρονιά θα είναι ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ.

Προς το παρόν όλα είναι ρευστά, αποφάσεις δεν υπάρχουν. Ίσως υπάρξουν με την έλευση του Σαββίδη τις ερχόμενες μέρες (θα είναι εδώ τον Δεκαπενταύγουστο, όπως κάθε χρόνο).

(Το ότι δεν υπάρχουν γενικώς αποφάσεις ως τώρα, φαίνεται και από το ρόστερ της ομάδας, που είναι άδειο και μεταγραφές δεν γίνονται)

Γεγονός είναι, πάντως, πως τον τελευταίο καιρό η δύναμη και η δυνατότητα λήψης αποφάσεων του Βρύζα, έχουν μειωθεί.

Ο προπονητής δεν ήταν δική του επιλογή, στις μεταγραφές δεν μπόρεσε να προχωρήσει πράγματα που είχε στο μυαλό του, ακόμη και ήσσονος σημασίας θέματα, όπως αυτό της συνεργασίας με τον Αιγινιακό, το οποίο έτρεξε ο ίδιος, έχει μείνει στάσιμο.