Ο Γεωργιάδης για την επιστροφή του στην Τούμπα…

43

Για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και την επιστροφή του στην Τούμπα σαν αντίπαλος προπονητής μίλησε ο Γιώργος Γεωργιάδης στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Γνωρίζουμε πως έχουμε να κάνουμε με ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ο ΠΑΟΚ έδειξε την περασμένη Κυριακή πολλά καλά στοιχεία. Εμείς έχουμε απουσίες, αλλά θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

Για το αν χρειάζεται να… κατασκοπεύσει τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα χρειάζεται κατασκοπεία. Είναι μια διαφορετική ομάδα από πέρσι, με διαφορετικό προπονητή, με πολλούς παίκτες αξίας, ειδικά στη μεσοεπιθετική γραμμή».

Για το αν κρίνει τον ΠΑΟΚ… αγχωμένο: «Ο ΠΑΟΚ πέρασε μια δύσκολη περίοδο, ακόμα και στις νίκες δεν είχε τόσο καλή εικόνα. Ίσως έφταιγε η χρονική περίοδος, ίσως το σχήμα, ίσως τα πρόσωπα. Στο τελευταίο του παιχνίδι όμως με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πραγματικά πολύ καλός».

Για το που θα «ποντάρει» η Βέροια: «Στην οργάνωσή της. Είμαστε συμπαγείς, ειδικά εκτός έδρας, δύσκολα μας κάνουν φάσεις. Ας ελπίσουμε πως αυτό θα συμβεί και στην Τούμπα και από την άλλη εμείς θα εκμεταλλευτούμε κάποια από τις 4-5 φάσεις που συνήθως κάνουμε εκτός έδρας και θα σκοράρουμε. Πρέπει όμως να είμαστε οργανωμένοι στην αμυντική μας λειτουργία».

Για την απουσία του πρώτου σκόρερ της Βέροιας στο πρωτάθλημα, Θωμά Ναζλίδη: «Δεν θα λείπει μόνο αυτός, έχουμε και άλλες απουσίες. Θα δούμε πως θα τις αντιμετωπίσουμε».

Για τον αποκλεισμό της Βέροιας από το κύπελλο: «Δεν είναι εύκολο να αποκλείεσαι από τη συνέχεια του κυπέλλου. Είχαμε ευκαιρίες και στα δύο παιχνίδια, ενώ ο αντίπαλος δεν έκανε και πολλά περισσότερα από εμάς. Ήταν πιο αποτελεσματικός, πιο τυχερός και πέρασε. Σίγουρα μας πείραξε, αλλά συνεχίζουμε».

Για το πώς περιμένει την υποδοχή του στην Τούμπα: «Θα δούμε. Έχω βρεθεί στην Τούμπα και ως αντίπαλος και ως παίκτης του ΠΑΟΚ και ως προπονητής. Δεν γνωρίζω πως θα με υποδεχθούν αλλά είναι χαρά μου που θα βρεθώ στο γήπεδο».

Για το αν… μπερδέψει τα αποδυτήρια: «Δεν υπάρχει περίπτωση…».