“Ο Γκιρτζίκης και το ΔΣ της ΕΠΟ πρέπει να παραιτηθούν”

80

O ισχυρός άντρας του “Δικεφάλου του Βορρά”, Ιβάν Σαββίδης σήμερα ήταν στην Αθήνα για να μιλήσει στην Βουλή με την ιδιότητα του προέδρου των Ελλήνων της Ρωσίας και έκανε δηλώσεις σε σχέση με το Ελληνικό ποδόσφαιρο και όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Να ομολογήσω ότι εγώ δεν θα κάνω πίσω στη θέση μου. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος που και η κυβέρνηση κρατάει τη θέση της, γιατί δεν επιτρέπεται να προσβάλλεται η αξιοπρέπεια της πολιτείας. Κάθε κράτος έχει το Σύνταγμα και το δημόσιο συμφέρον του λαού και δεν πρέπει τίποτα να είναι πάνω από το δημόσιο συμφέρον. Η δικιά μου άποψη είναι ότι η θέση της κυβέρνησης και του κυρίου Κοντονή πρέπει να είναι συνεπής.

Αν η τύχη της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι το Grexit και δεν υπάρχει άλλη επιλογή, αυτό σημαίνει ότι θα περάσουμε κι από αυτό. Και δεν υπάρχει κάτι τρομερό σε αυτό. Αλλά υπάρχουν επιλογές. Ο κος Γκιρτζίκης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, που έχουν χάσει την αποτελεσματικότητά τους, πρέπει να παραιτηθούν. Αυτή είναι η σωτηρία».