Ο… γνωστός Κομίνης

395

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στη Λάρισα με 3-1, σε ένα παιχνίδι που ξεχώρισε και πάλι με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματά του ο Γιώργος Κομίνης, τον οποίο εξακολουθεί να στηρίζει και να καλύπτει η ΚΕΔ.

Στο 28′ ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τον Γιόχανσον, αλλά στο ξεκίνημα της φάσης, παίκτης του Παναθηναϊκού παίρνει τη μπάλα με φάουλ από τον Καρανίκα, ο οποίος πέφτει στο έδαφος. Ο Κομίνης ήταν μπροστά στη φάση, αλλά άφησε το παιχνίδι.

Στο 58′, με το σκορ στο 0-1, οι Λαρισαίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, όταν σε σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Κουρμπέλης κράτησε φανερά τον Κρούνιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να πηδήξει για την κεφαλιά. Ο Κομίνης έδειξε “παίζετε”.

Λίγο αργότερα, ο Κομίνης έδωσε πέναλτι υπέρ της Λάρισας σε χέρι του Μαυρομάτη μέσα στην περιοχή, χωρίς να βγάλει κίτρινη στον αμυντικό του Παναθηναϊκό. Στο φινάλε του αγώνα, καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού σε χέρι του Κρούνιτς στο τείχος, αλλά σ΄ αυτόν έβγαλε κίτρινη κάρτα.

Στο μεσοδιάστημα, με το σκορ στο 1-2, ο Κομίνης δεν έβγαλε κίτρινη στον Κουρμπέλη, ο οποίος πήγε επικίνδυνα στα ποδια του Πίτι.

Λεπτομέρειες, που δεν μπορούν, όμως, να χαλάσουν την ωραία ιστορία του Κομίνη, ο οποίος αφού κατέστρεψε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, στηρίζεται με νύχια και με δόντια και ορίζεται σε κάθε αγωνιστική, ακόμη κι αν κάνει παραπέμψιμα λάθη…