Ο διπλά χαρούμενος Σταφυλίδης μίλησε για όλα

19

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή μίλησε ο άσος της Άουγκσμπουργκ, Κώστας Σταφυλίδης, ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, μίλησε για την τεράστια νίκη του Δικεφάλου επί της Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ήταν μια υπέροχη μέρα για μένα. Με την νίκη της ομάδας μου και του ΠΑΟΚ χάρηκα πάρα πολύ. Έκανα πλάκα στους Γερμανούς συμπαίκτες μου, αυτοί μου έλεγαν ότι η Ντορτμουντ είχε περάσει ήδη αλλά δεν παύει να είναι μια μεγάλη νίκη».

Για το αν περίμενε αυτή τη νίκη: «Η αλήθεια είναι ότι δεν την περίμενα. Περίμενα να παλέψει η ομάδα γιατί τη χρειαζόταν και απλά ήλπιζα ότι μπορούσε να γίνει»

Για το ποια θεωρεί πιο μεγάλη νίκη, επί της Ντόρτμουντ ή της Τότεναμ όπου έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο: «Και οι δύο είναι αναμφίβολα σπουδαία νίκες. Άλλα νομίζω ότι της Τότεναμ ήταν πιο σημαντική για μένα επειδή έπαιζα και περάσαμε στην επόμενη φάση και μάλιστα ως πρώτοι».

Για το αν το διπλό στη Γερμανία ήταν δυσκολότερο από της Τότεναμ: «Είναι δύσκολο να απαντήσω γιατί δεν έπαιζα στο Ντόρτμουντ. Αλλά νομίζω ότι η Μπορούσια είναι πιο δυνατή από την Τότεναμ.»

Για το πώς τα πηγαίνει στη Γερμανία: «Σε γενικές γραμμές είναι καλά τα πράγματα για εμένα. Είχα τον τραυματισμό με την Εθνική που με πήγε λίγο πίσω, όμως δουλεύω για να ξαναγυρίσω σε ένα κανονικό επίπεδο».