Ο Δρόσος μίλησε για την εμπλοκή του στην Παναχαϊκή

17

Για την εμπλοκή του στα διοικητικά της Παναχαϊκής αλλά και για τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Δρόσος

Ο Πατρινός επιχειρηματίας μίλησε για τον στόχο που έχει τεθεί από τους μετόχους, ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο της Παναχαϊκής στην Super League.

Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο θα βοηθήσει την ομάδα ο ίδιος τόνισε τα εξής: «Προσφέροντας όποια βοήθεια μπορώ, όπου μου ζητηθεί για να στηρίξω τους ανθρώπους που συνεχίζουν την προσπάθεια που άρχισε πριν από τρία χρόνια. Με τα πάνω, αλλά και τα κάτω της, σε γενικές γραμμές είναι επιτυχημένη και έχει ενώσει όλους τους Πατρινούς κάτω από μία ομάδα και έναν στόχο. Θέλω η Παναχαϊκή μας να ξαναπάρει τη θέση που της αρμόζει στη Σούπερ Λίγκα».

Ερωτηθείς για το εάν από την νέα σεζόν ο ρόλος του θα είναι πιο ενεργός ο ίδιος απάντησε: «Όλοι όσοι παρέμειναν και εγώ που ήρθα τώρα, δεν βάλαμε κανένα χρονικό περιορισμό. Θα είμαστε εκεί όσο νιώθουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε και όσο αυτή η προσπάθεια φέρνει αποτελέσματα για την ομάδα και τον κόσμο. Στον επαγγελματικό αθλητισμό, όλοι κρίνονται κάθε στιγμή, δεν υπάρχει μονιμότητα. Όλοι έχουμε έναν στόχο. Να δούμε την Παναχαϊκή στη Σούπερ Λίγκα και δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο, εκτός από το να βάλουμε ένα μικρό ή μεγαλύτερο λιθαράκι σ’ αυτό».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του έκανε γνωστό πως θα δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι των Αχαιών για την δεύτερη θέση κόντρα στην Κέρκυρα: «Πήγα ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Άρη και ως πρόεδρος της ΑΕΚ στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Είναι δυνατόν να μην είμαι στο δικό μας;».