Ο ενιαίος ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει των 90 χρόνων

133

Με αφορμή την συμπλήρωση 90 χρόνων από την ημέρα που ιδρύθηκε ο ΠΑΟΚ σημερα πραγματοποιήθηκε  συνέντευξη Τύπου μετά από πρωτοβουλία του Α.Σ.ΠΑΟΚ, με αφορμή την συλλογή τροφίμων για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Μια κίνηση που γίνεται κάθε χρόνο στα γενέθλια του συλλόγου.

Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο κεντρικός αμυντικός, Στέλιος Μαλεζάς μαζί με τον αντιπρόεδρο, Μάκη Γκακγκάτση και την Μαρία  Γκοντσάρεβα. Την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο πρόεδρος, Μπάνε Πρέλεβιτς μαζί με τον Κώστα Χαραλαμπίδη.  Ο Αλέξης Αλβανός εκπροσώπησε το χάντμπολ ενώ επίσης το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι Χρήστος Παπαποστόλου από το πόλο και οι Δήμητρα Παντελιάδου και  Δέσποινα Γιάννου από το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Η συνέντευξη τύπου άνοιξε με την τοποθέτηση του μέλους του ΑΣ ΠΑΟΚ, Ηλία Ησαϊάδη και ακολούθησαν οι Μάκης Γκαγκάτσης, Μπάνε Πρέλεβιτς και οι εκπροσώποι των Μητροπόλεων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Πρώτος μίλησε ο κεντρικός αμυντικός του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς ο οποίος είπε: «Μία πολύ ωραία ενέργεια του ΑΣ ΠΑΟΚ, η οποία θα πρέπει να στηριχτεί από όλους μας, ακόμα περισσότερο στα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ. Όλοι μας θα πρέπει να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε».

Στην συνέχεια μίλησε ο παίκτης του μπάσκετ, Κώστα Χαραλαμπίδη: «Η αξιέπαινη πρωτοβουλία του ερασιτέχνη βρίσκει όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια. Είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία να ξεφύγουμε από την εγωκεντρική προσέγγιση της ζωής μας, να σκεφτούμε τον συνάνθρωπο μας και να δούμε εκτός από τα προβλήματα μας και αυτά του άλλου.

Η κοινωνική ευσυνειδησία και η αλληλεγγύη είναι στο dna του Έλληνα και καλούμαστε να το δείξουμε για ακόμα μία φορά. Να ευχηθώ να φτάσουμε τους 90 τόνους τροφίμων όσα και τα χρόνια του ΠΑΟΚ στα γενέθλια του».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ, Αλέξης Αλβανός τόνισε: «Σίγουρα όλοι μας θέλουμε να συγχαρούμε αυτή την προσπάθεια του ερασιτέχνη να στηρίξει το κοινωνικό έργο που γίνεται. Να είμαστε περήφανοι που είμαστε κομμάτι του ΠΑΟΚ που ευαισθητοποιείται και δρα έντονα σε αυτές τις κοινωνικές δραστηριότητες. Καλούμαστε να μαζέψουμε όσο περισσότερα τρόφιμα και να στηρίξουμε τον κόσμο που έχει ανάγκη».

Το πόλο το εκπροσώπησε ο Χρήστος Παπαποστόλου ο οποίος τόνισε: «Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε αυτή η προσπάθεια είναι πολύ σημαντική. Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας».

Την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου εκπροσώπησε η Δέσποινα Γιάννου λέγοντας τα εξής: «Είναι πολύ σημαντικό να ανήκει κάποιος σε ένα τεράστιο σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ. Αξίζουν στον ΠΑΟΚ συγχαρητήρια που ευαισθητοποιείται σε τέτοιους καιρούς. Στα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ καλούμε τον κόσμο να βοηθήσει τον κόσμο που το έχει ανάγκη».