Ο Ζαγοράκης και η… γυριστή Μητσοτάκη

314

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη για την συνάντηση, στην οποία κάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανθρώπους, που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ, για να απολογηθεί για όσα λέγονται για τις σχέσεις του με τον Μαρινάκη, και να τους μεταφέρει το μήνυμα ότι σέβεται τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Είναι φανερό ότι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας εισέπραξε “δημοσκοπικά” τα μηνύματά του για τις στρατηγικές επιλογές του απέναντι στον ΠΑΟΚ και στον Ιβάν Σαββίδη, και προέβη σε μια ενέργεια για να αλλάξει το κλίμα.

Για να γίνει αυτή η συνάντηση, πρωτοστάτησαν ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Θόδωρος Ζαγοράκης.

Ο ευρωβουλευτής και πρώην παίκτης και πρόεδρος του ΠΑΟΚ έκανε τις επαφές προσπαθώντας να φέρει στο τραπέζι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανθρώπους, που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ.

Έτσι στη συζήτηση με τον Μητσοτάκη παραβρέθηκαν οι Γιώργος Κούδας, Παύλος Δερμιτζάκης, Κώστας Ορφανός, Χρήστος Τερζανίδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και άλλοι βετεράνοι.

Βέβαια, αυτή η συνάντηση προκάλεσε και αντιδράσεις, με τον σύνδεσμο βετεράνων να διαχωρίζει τη θέση του και να τονίζει ότι όσοι παραβρέθηκαν, εκπροσώπησαν μόνο τον εαυτό τους.