“Ο Ηρακλής ανήκει στην Super League”

27

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης ο οποίος μίλησε για την νέα χρονιά με τον Ηρακλή, ενώ τόνισε ότι η “κυανόλευκη” θα επιστρέψουν εκεί που ανήκουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους στόχους του φετινού Ηρακλή:

«Ο στόχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την επιστροφή της ομάδας στη Super League. Εκεί όπου ανήκει ο Ηρακλής. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, βλέπω μία τεράστια προσπάθεια από όλους τους ανθρώπους που περιτριγυρίζουν την ομάδα, τόσο στο αγωνιστικό αλλά και στο διοικητικό – οικονομικό κομμάτι.

Ο κόσμος του Ηρακλή μπούχτισε, άκουσε και έζησε πολλά, να ξέρουν όμως ότι πραγματικά γίνεται τεράστια προσπάθεια. Όσο αφορά την ομάδα το ρόστερ είναι αρκετά καλό, υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές που πρέπει όμως να δέσουν μεταξύ τους. Να γίνουμε ομάδα. Πιστεύω ότι όλα θα λυθούν και θα έρθει η ηρεμία που χρειαζόμαστε».

Τον Παύλο Μυροφορίδη και το ρόλο που έπαιξε στη συμφωνία του με τον Ηρακλή:

«Η πρόταση έγινε από όντως απ’ αυτόν, δεν θα το αρνηθώ. Έχουμε ξανασυνεργαστεί με τον Παύλο την περίοδο 2012 – 2013 στον Απόλλωνα Αθηνών. Η αλήθεια είναι ότι και τότε η κατάσταση ήταν ζόρικη, όπως τώρα στον Ηρακλή αλλά τα καταφέραμε. Έτσι και τώρα, θα παλέψουμε ο καθένας από το δικό του πόστο. Άμα υπάρχει χημεία μεταξύ τεχνικού διευθυντή και προπονητή, τότε και η καθημερινότητα της ομάδας γίνεται πιο εύκολη και ποιοτική».

Τον Σπύρο Μπαξεβάνο:

«Ο Σπύρος είναι πολύ καλός προπονητής, άψογος στη δουλεία του. Μπορεί να σε κάνει εύκολα φίλο λόγω χαρακτήρα. Όσο αφορά το μέλλον του να είστε σίγουροι ότι θα τον δούμε σε υψηλό επίπεδο, του εύχομαι τα καλύτερα ολόψυχα».

Τις μεταγραφές:

«Πρέπει να φτιάξουμε την ομάδα καθώς αλλάχτηκε στην μέση της προετοιμασίας και είναι λογικό να μην υπάρχει ομοιογένεια. Χρειάζεται χρόνος για να δέσει. Πιθανόν να είναι ο Κλέιτον η μεταγραφή, μιας και είναι παίκτης που θα βοηθήσει αν έρθει αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση πρέπει να πάρουμε τους 3 βαθμούς, είναι σημαντικό να γίνει το θετικό ξεκίνημα. Τρέχουμε να παρουσιάσουμε τον Ηρακλή όπως πρέπει, ο κόσμος να μην ανησυχεί. Τα λόγια είναι εύκολα, στις πράξεις είναι το δύσκολο. Πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο πρωτάθλημα και οι ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν στη Football League.

Τους υποψήφιους επενδυτές:

«Αν έρθει κάποιος να αναλάβει τα οικονομικά, θα ηρεμήσει και η ομάδα ταυτοχρόνως. Ευχή όλων είναι όποιος ενδιαφέρεται να μπορεί και να τρέξει την ομάδα ορθολογικά, μακριά από λάθη του παρελθόντος. Αν γίνουν όλα αυτά, τότε στα αγωνιστικά δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Τα βασικά συστατικά της επιτυχίας:

«Πρέπει να προσαρμοστούν οι ποδοσφαιριστές στα δεδομένα της κατηγορίας. Ίσως ακουστεί περίεργο αλλά υπάρχουν πολλές δυσκολίες λόγω του ότι όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Όλες θέλουν να κερδίζουν. Χρειάζεται τεράστια υπομονή και θέληση για να πετύχουμε τον στόχο μας. Τονίζω την υπομονή! Οι αγωνιστικοί χώροι είναι άσχημοι και αυτό είναι μία ιδιαιτερότητα. Το μάτι των παικτών μου πρέπει και θέλω να γυαλίζει σε κάθε παιχνίδι. Χαμηλά το κεφάλι».