“Ο Ηρακλής θα είναι πιο «νέος» και πιο δυνατός”

97

O μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής,Σπύρος Παπαθανασάκης μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο και κάναμε κάποιες ευκαιρίες που δεν μπορέσαμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Η αλήθεια είναι ότι εμείς είμαστε μια νέα ομάδα που πέρσι κάναμε ορισμένα καλά παιχνίδια και αυτά τα παιδιά πρέπει να τα στηρίξουμε. Θα χρειαστούμε χρόνο για να φτάσουμε τον Ηρακλή ψηλά. Θα χρειαστούμε τρία – τέσσερα χρόνια ακόμη.

Πέρσι ήμασταν στην Football League. Ας μην το ξεχνάμε αυτό. Τα παιδιά είναι μικρά σε ηλικία και θα χρειαστούμε χρόνο» τόνισε αρχικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής και σε ερώτηση για το αν ο Ημίθεος θα καταφέρει να εξασφαλίσει αδειοδότηση για την επόμενη αγωνιστική χρονιά πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν θα πάρουμε την άδεια. Εκείνο που ξέρω είναι ότι ακόμη και αν δεν πάρουμε, ο Ηρακλής θα κινηθεί στο ίδιο πλάνο. Θα αναζητήσει νέους ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να σταθούν καλά στις απαιτήσεις που έχει ο σύλλογος και να αγωνιστούν στην Εθνική.

Με τον τρόπο αυτό θα χτίσουμε μια βάση νεαρών παικτών που θα ανεβάσουν την ομάδα σε ένα υψηλότερο σημείο. Να είστε σίγουροι λοιπόν ότι του χρόνου ο Ηρακλής θα είναι πιο «νέος» και πιο δυνατός».