“Ο Ιβάν μας έδειξε τον δρόμο των επενδύσεων στην Ελλάδα”

101

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αrena FM” για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και το μήνυμα το οποίο έστειλε χθες κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Βουλή.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουμε θέσει στο επίκεντρο τις επενδύσεις των ομογενών μας. Θέλαμε να ακούσουμε τη φωνή των Ελλήνων της Ρωσίας.

Ο Ιβάν έδωσε όλο το εύρος των δυνατοτήτων που έχει η χώρα μας για να αντιμετωπίσει την ανεργία. 70% ανεργία έχει η Θεσσαλονίκη στους νέους. Το πρώτο είναι να βρει ο κόσμος δουλειά. Επειδή είναι πολύ δύσκολο να μετράς τα ψιλά στο σούπερ μάρκετ και να γυρίζεις πίσω πράγματα πρώτο μέλημα είναι η δουλειά.

Πρέπει να αντιληφθεί η Πολιτεία, δηλαδή εμείς να κάνουμε τις βαθιές τομές. Πρέπει η κυβέρνηση να έχει ανοιχτά τα μάτια. Πρότεινα κάθε μήνα να λέμε πόσες θέσεις εργασίας δημιουργήσαμε.

Η πατρίδα σας χρειάζεται. Βάλτε πλάτη, αυτό ήταν το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη.  Πρέπει να αντιμετωπίσουμε, λαδόσημα, γρηγορόσημα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι κυβερνάμε.

Θέλουμε να βάλουμε τον επιχειρηματία στο επίκεντρο. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απέναντι στο μοντέλο της επιχειρηματικότητας. Τα λεφτά στην Ελβετία, και εδώ στο νόμο 99 αυτός είναι απέναντί μας. Θέλουμε αυτόν που δε χρωστάει.

Η διαδικασία απέβλεπε σε αυτούς που με τις ρατσιστικές κατάπτυστες δηλώσεις τους τον χαρακτήρισαν Ρωσοπόντιο και φιλοξενούμενο. Τότε και εγώ είμαι φιλοξενούμενος και άλλοι 4 εκατομμύρια Πόντιοι επίσης .Ήταν ένα μήνυμα στην καμόρα που καταδυναστεύει τα πάντα.

Ο Ιβάν μας έδειξε τον δρόμο των επενδύσεων στην Ελλάδα. Είδα μεγάλη διάθεση, απόλυτη αγάπη για την Πατρίδα.»