«Ο Καρυπίδης μας υποσχέθηκε 300.000, μας έδωσε μόνο 8.000»

397

Για τα οικονομικά προβλήματα του Ερασιτέχνη, αλλά και τα λίγα χρήματα που πήρε από την ΠΑΕ Άρης, μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο αντιπρόεδρος του, Πασχάλης Καραγιάννης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Arena fm» :

Πριν 2μιση χρόνια που αναλάβαμε, βάλαμε 5ετές πλάνο να ανέβουμε στην Α1. Αυτό τώρα ήταν ένα σκαλοπάτι. Όπως είδατε ήταν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Στο χθεσινό παιχνίδι ήταν ο τελικός της κατηγορίας αν και ήμασταν ανεβασμένοι και εμείς και ο Ομιλος. Είναι οι κόποι μιας χρονιάς δύσκολης. Σε ένα άθλημα όπου ξεκινήσαμε από το μηδέν. Δεν υπήρχε τίποτα.

Τώρα βλέπω πόσο δύσκολη ήταν η άνοδος στην υδατοσφαίριση. Πρέπει να γεμίζουμε ηλικιακά τις ομάδες μας και να γίνουν ανταγωνιστικές. Πρέπει να βοηθήσουμε έτσι το αντρικό τμήμα. Δεν πειράζει που δεν βγήκαμε πρωταθλητές. Σημασία είχε η άνοδος. Είναι μεγάλη νίκη για τη Θεσσαλονίκη αφού ανέβηκαν δυο ομάδες από εδώ.

Θα μείνουμε γιατί θέλουμε να πάμε τον Άρη μας ψηλά. Θα χαρούμε να έρθουν κι άλλοι συμπαίκτες μαζί μας. Γιατί το οικονομικό είναι δυσβάσταχτο. Και να μην έρθουν όμως εμείς το καράβι θα το πάμε. Η ΠΑΕ πέρσι δεν βοήθησε καθόλου τον Ερασιτέχνη. Τα χρήματα ήταν ελάχιστα. Το ίδιο και από την ΚΑΕ.

Αν η ΠΑΕ είναι ψηλά, στην Σούπερ Λιγκ βοηθά και τον Ερασιτέχνη. Όλοι εμείς οι έφοροι έχουμε ταβάνι. Χρειάζεται 60.000 ευρώ μπάτζετ. Πήραμε μόνο 8.000 από το ποδόσφαιρο. Είχε υποσχεθεί 300.000 ο κύριος Καρυπίδης που δεν μπόρεσε να τα δώσει. Αυτό άλλαξε όλον τον προγραμματισμό. Από την ΚΑΕ πήραμε κάποια χρήματα και υπάρχει καλύτερη ροή. Πρέπει να βοηθηθούμε.»