Ο Κουτσοκούμνης, ο γαμπρός του και το Koriopolis!

798

Μεταξύ αυτών που συναντήθηκαν σήμερα με τον υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή, ήταν και ο Κύπριος Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Πρόκειται για τον πρόεδρο της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και… κεφάλι της FIFA. Είναι αυτός που ουσιαστικά προανήγγειλε το Grexit.

Μεταφέρουμε ρεπορτάζ κυπριακής ιστοσελίδας από τις 4 Απριλίου 2015. Σύμφωνα με αυτό μπλεγμένος στο Koriopolis φέρεται να είναι και ο σύζυγος της κόρης του!

Το δημοσίευμα:

Πλήθος παραγόντων, ποδοσφαιριστών και διαιτητών παραπέμπονται σε δίκη στην Ελλάδα για το σκάνδαλο koriopolis, δηλαδή τα στημένα παιχνίδια και τα στοιχήματα. Μαζί τους, προτείνεται να παραπεμφθούν σε δίκη και δύο Κύπριοι, που φέρονται να στοιχημάτιζαν τεράστια ποσά στην Άπω Ανατολή μέσω Κύπρου. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Θεοχαρίδη 39 ετών και τον Νεοκλή Θεοχαρίδη 34 ετών από τη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Anorthosis24, ο Νεοκλής Θεοχαρίδης, κατά τον χρόνο διάπραξης των αδικημάτων για τα οποία προτείνεται να παραπεμφθεί σε δίκη, ήταν παντρεμένος με τη θυγατέρα του Προέδρου της Ποδοσφαιρικής μας Ομοσπονδίας Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Μάλιστα, ένας από τους κύριους υπόπτους για το σκάνδαλο με τα στημένα στην Ελλάδα… ήταν γαμπρός του Κωστάκη!