Ο Κούγιας «νίκησε» τον Αναστασιάδη

Πέρσι, η Λάρισα στην επιστροφή της στη Super League είχε προσλάβει ως προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη. Η χρόνιά άρχισε με νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά στην πορεία τα αποτελέσματα… στράβωσαν και ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε. Και τότε άρχισε η δικαστική διαμάχη των δύο πλευρών.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας 88.500€, ως αποζημίωση διότι υποστήριζε πως απολύθηκε. Ωστόσο το δικαστήριο είχε διαφορετική άποψη, δικαιώνοντας τον Αλέξη Κούγια και τη Λάρισα, καθώς αποδέχθηκε πως ο έμπειρος προπονητής παραιτήθηκε και δεν απολύθηκε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Άλλη μια δικαίωση για την ΠΑΕ ΑΕΛ και άλλη μια αποδοκιμασία για τα ελάχιστα, ευτυχώς, πρόσωπα των ΜΜΕ, κυρίως στη Λάρισα, τα οποία τότε με συνεντεύξεις στο συνδρομητικό κανάλι και δημοσιεύσεις στα sites της Λάρισας, είχαν προσπαθήσει να δυσφημήσουν την ΠΑΕ ΑΕΛ, δίνοντας δικαιώματα στους εχθρούς της.

Σήμερα με ομόφωνη απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, απερρίφθη η προσφυγή του Άγγελου Αναστασιάδη κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο οποίος διεκδικούσε το ποσό των 88.500€, διότι δήθεν είχε απολυθεί μετά τις ήττες της ΠΑΕ ΑΕΛ με 4-0 από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και 2-0 από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από πολύ κακές εμφανίσεις, ενώ στην πραγματικότητα και όπως απεδείχθη, αλλά και εδέχθη η απόφαση της επιτροπής, είχε παραιτηθεί.

Σημειωτέον ότι η σύνθεση της επιτροπής αποτείται από ανώτατους αρεοπαγίτες,  εφέτες και έγκριτους δικηγόρους».