«Ο κόσμος θα αποθεώσει τους πραγματικούς πρωταθλητές»

Με ιδιαίτερη ανακοίνωση ο Α.Σ. ΠΑΟΚ προαναγγέλλει μέσω του επίσημου site του το τελευταίο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Πλατανιά. 

Σε αυτήν παράλληλα υπενθυμίζεται η δράση «Ημέρα ΠΑΟΚ» που θα λάβει χώρα στην Τούμπα στο περιθώριο του παιχνιδιού το Σάββατο.

Αναλυτικά:

«Για την 30η και παράλληλα τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, o πραγματικός πρωταθλητής, η ομάδα του ΠΑΟΚ υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας τον Πλατανιά, το απόγευμα του Σαββάτου 5 Μαΐου 2018, στις 19:00.

Ο Δικέφαλος υπό κανονικές συνθήκες στον αυριανό αγώνα θα πανηγύριζε το τρόπαιο του πρωταθλήματος, που κατέκτησε δίκαια και πανάξια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, μπροστά στον κόσμο του, όμως κάποιοι δεν επέτρεψαν να συμβεί αυτό.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο και να αποθεώσει τους πραγματικούς πρωταθλητές με την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών επί χόρτου.

Ως γνωστόν με την ευκαιρία του αγώνα ΠΑΟΚ -Πλατανιάς, διοργανώνεται η Ημέρα ΠΑΟΚ, όπως κάθε χρόνο, όπου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων, των Ιερών Μητροπόλεων.

Ο ΠΑΟΚ άλλωστε είναι ο πραγματικός πρωταθλητής τόσο στα γήπεδα όσο και στην “πραγματική” ζωή.

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία, επίσης, με την παρουσία τους να ανεβάσουν το ηθικό της ομάδας ενόψει του τελικού της 12ης Μαΐου» .