«Ο λαός μιας μεγάλης ομάδας» την επιστολή στον Γραμμένο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το περιεχόμενο της τρισέλιδης επιστολής, που εστάλη στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, μαζί με μία σφαίρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα sdna.gr το κείμενο έχει υπογραφή: «Ο λαός μίας μεγάλης ομάδας» και στρέφεται εναντίον του ίδιου του Γραμμένου κατά κύριο λόγο, με απειλές εναντίον του αλλά και κατά μελών της οικογένειάς του.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι τον κατηγορεί για σχέσεις με συγκεκριμένες ομάδες και δη με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι πολύ γρήγορα θα αλλάξουν τα πράγματα και δε θα μπορούν να τον σώσουν ούτε ο «λαθρέμπορας του ΠΑΟΚ, ούτε ο γκάνγκστερ της ΑΕΚ»!

Επιπλέον κατηγορούν τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας για σχέσεις με την κυβέρνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φάκελος εστάλη από τον Πειραιά κι έχει όνομα Παπαδόπουλος σαν αποστολέας και διεύθυνση πραγματική. Παρ’ όλα αυτά από τις έρευνες αποδείχθηκε ότι ήταν αποπροσανατολιστικό, καθώς ο συγκεκριμένος πολίτης δεν είχε καμία εμπλοκή.

Το συμβάν που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΕΠΟ το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (27/12), ερευνάται ήδη από το Τμήμα Εκβιαστών και την Αντιτρομοκρατική Μονάδα, ενώ έχουν κληθεί και μάρτυρες να καταθέσουν για την υπόθεση.