Ο Μαουρίσιο αναλύει την Σπαρτάκ Μόσχας (video)

71

Ο Μαουρίσιο μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας και ανέλυσε τον αντίπαλο του Δικεφάλου ενώ παράλληλα υπογράμμισε τα στοιχεία εκείνα που ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξει, την ώρα βέβαια που ο Βραζιλιάνος θέλησε να κρατήσει και μερικά… μυστικά:

Αναλυτικά όσα είπε καθώς και το σχετικό βίντεο:

 

Για τα παιχνίδι με την Βασιλεία:
«Ξεκινήσαμε καλά με αυτές τις δύο σημαντικές νίκες. Όλη η ομάδα ανταποκρίθηκε στην πίεση, είχε αυτοπεποίθηση και δείξαμε μέσα από αυτά τα δύο παιχνίδια οτι είμαστε δυνατοί ότι θέλουμε περισσότερα από δύο παιχνίδι στη διοργάνωση. Είμα χαρούμενος γι αυτό, όπως και όλη η ομάδα. Η ιστορία μας στο Champions League δεν τελειώνει σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος με τις δύο αυτές νίκες».

Για την Σπαρτάκ Μόσχας και τι γνωρίζει γι αυτήν:
«Η Σπαρτάκ Μόσχας είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ρωσίας. Έχουν εξαιρετικούς φιλάθλους. Έχουν μακρά ιστορία στο ρωσικό πρωτάθλημα.
Οι παίκτες που διαθέτουν είναι πολύ καλοί είναι ένας συνδυασμός ακρβών και νεαρών παικτών. Είναι ομάδα με αυτοπεποίθηση και ποιότητα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γι εμάς αλλά έχουμε κι εμείς ποιότητα, πιστεύουμε στους ευατους μας και θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το σημείο «κλειδί» του παιχνιδιού:

«Είναι δύσκολο να πεις ένα πράγμα. Επίσης αν σας πω κάτι είναι πιθανό να αλλάξουν τα πράγματα οπότε νομίζω οτι είναι καλύτερο να κρατήσουμε κάποια μυστικά.
Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα. Ο προπονητής μας έχει ξεκινήσει να αναλύει τον αντίπαλο, έχουμε χρόνο να μάθουμε γι αυτούς και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».