«Ο Ολυμπιακός πασχίζει να μπει στην δίκη»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο νομικός του ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτακός, ο οποίος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πασχίζει να δώσει το παρών στην δίκη στο CAS.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη δυναμική του ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του περσινού τίτλου: «Και φέτος θα συνέβαινε το ίδιο εάν δεν είχε συμβεί η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας. Επηρέασε πάρα πολύ. Είναι αδύνατον να μην επηρεάσει τους παίκτες. Είναι κάτι φυσιολογικό».

Το «μπούλινγκ» του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ : «Δεν δικαιούται να το κάνει αυτό. Η ΕΠΟ δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει. Η προσφυγή του ΠΑΟΚ είναι εναντίον της ΕΠΟ. Πολύ καλά κάνει λοιπόν και δεν δίνει τίποτα. Εάν αποφασίσει το CAS ότι προχωρά σε συνδίκαση τότε η ΕΠΟ θα δώσει τα έγγραφα. Νομίζουν ότι η Επιτροπή Εφέσεως έκανε δεκτή την παρέμβαση τους, θα έχει ισχύ αυτό και στο CAS. Δεν έχει άμεσο συμφέρον ο Ολυμπιακός. Τι ιδιαίτερο έχει ο Ολυμπιακός για να καταδιώκει τον ΠΑΟΚ; Ο Ολυμπιακός το ξέρει αυτό. Προσπαθεί να είναι με οποιονδήποτε τρόπο μέσα στη δίκη του CAS. Επειδή εκεί αντίδικος είναι ΕΠΟ, απλά πασχίζει να μπει μέσα στη δίκη».

Για το ενδεχόμενο συνδίκασης και την άρνηση του ΠΑΟΚ: «Ασφαλώς. Δεν έχει λόγο να γίνει».

Για το τι μέλλει γενέσθαι: «Ζητήσαμε να ζητήσει αυτή η υπόθεση τον Ιούλιο. Πρέπει να υπάρχουν και οι ημερομηνίες. Εντός των προσεχών ημερών θα ξέρουμε τι θα γίνει».