Ο «οπαδός» για κυβέρνηση και Non Paper

Ο Κώστας Καραπαπάς δεν κρύφτηκε πίσω από κανένα…δάχτυλο και αυτή τη φορά είπε τα πράγματα με το όνομά τους.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραδέχτηκε πως δίνει γραμμή στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την καθημερινότητα των “ερυθρολεύκων”.

Δείτε όσα είπε στη συνέντευξη του:

Για τον τρόπο που λειτουργεί: «Πάντα ήμουν οπαδός. Εμένα που αρέσει που είμαι οπαδός, δεν το έχω κρύψει ποτέ. Το θεωρώ πιο τίμιο να είσαι οπαδός από κάτι άλλους που είναι βαθιά αρρωστημένοι, συμπλεγματικοί και τα παίρνουν και το παίζουν και αντικειμενικοί. Εγώ δεν δήλωσα ποτέ αντικειμενικός».

Για την επικοινωνία του Ολυμπιακού: «Η καλύτερη επικοινωνία είναι να πηγαίνει η ομάδα καλά. Θέλουμε να ασχολούμαστε με ποδόσφαιρο. Αν έχεις ένα εμπορικό κέντρο, δεν σε συμφέρει να είναι καλό; Θέλεις να είναι ρημαδιό;»

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Θεωρώ ασύλληπτο και αδιανόητο αυτό που έχει γίνει εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν έχει ξαναγίνει πουθενά στο δυτικό κόσμο. Θέλουν να μας πείσουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης το 2011 γίνεται ένας άλλος άνθρωπος και αρχίζει και μπλέκεται με άλλα ζητήματα. Δεν του συγχώρεσαν ότι πήρε τον Ολυμπιακό, τον μεγάλωσε και έχτισε μια νέα αυτοκρατορία πάνω στην προηγούμενη που πολλοί πίστευαν ότι είχε τελειώσει. Έτσι άρχισαν να τον πολεμάνε σε όλα τα επίπεδα. Μερικές φορές τον κοιτάζω και απορώ πως αντέχει όλη αυτή τη λάσπη και το δηλητήριο».

Για τις κατηγορίες εναντίον του Μαρινάκη: «Πολλοί λένε ο Μαρινάκης είναι αθώος. Λάθος. Ο Μαρινάκης δεν αθωώθηκε για το Κοριόπολις. Δεν πήγε καν στο δικαστήριο. Ο Μαρινάκης δεν αθωώθηκε για την εγκληματική οργάνωση. Δεν πήγε καν στο δικαστήριο. Είδες κανέναν από αυτούς που μας κατηγόρησαν να ζητάει συγγνώμη;»

Για τα non-paper και το αν δίνει ”γραμμή” στους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού: «Και βέβαια δίνω. Γιατί κάνει εντύπωση αυτό; Τα δικά μου non-paper είναι καθαρά. Είναι αθλητικά non-paper που έχουν τη θέση του συλλόγου. Δεν έχουν ύβρεις και… σκοτάδια, όπως είναι της κυβέρνησης. Ποιος με κατηγορεί δηλαδή; Ότι κάνω τι; Άλλες ομάδες έχουν γκρουπ στο facebook και κάνουν το ίδιο ή ας πούμε στέλνουν σε συγκεκριμένα e-mail ενημέρωση. Τι διαφορά έχει το δικό μου non-paper το οποίο έχει δαιμονοποιηθεί, με τα υπόλοιπα; Και επαναλαμβάνω, τα δικά μου είναι καθαρά. Σήμερα λέω π.χ. στην προπόνηση έγινε αυτό και αυτό, για να ξέρουν όλοι ποια είναι η γραμμή της ομάδας όταν γίνεται κάτι, τι λέει η ομάδα για αυτό. Αυτό είναι το non-paper, ένα ανεπίσημο χαρτί. Κι εγώ δεν κατηγορώ, δεν λέω ότι ο τάδε είναι έτσι, εγώ δεν κάνω τέτοια στο non-paper, αυτά τα κάνει ο Τζανακόπουλος».

Για το πλάνο του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά: «Να έχει έναν ελληνικό κορμό που να νιώθει την φανέλα που φοράει. Φέτος νομίζω τελειώσαμε οριστικά με τους ακριβοπληρωμένους μισθοφόρους που τους δώσαμε τα πάντα και εισπράξαμε αδιαφορία. Στρατηγική του κλαμπ είναι να φέρει από το εξωτερικό παίκτες για να βοηθήσουν κι όχι να κάνουν παρέλαση και νέους παίκτες που θα χτυπάει στο αίμα τους ο Ολυμπιακός».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Θέλω να δω τον τελικό Κυπέλλου και μάλιστα μπορώ να πάω να κάνω και την απονομή για τους δείξω πως σηκώνονται οι κούπες (σ.σ. το λέει χαριτολογώντας)».

Για το μήνυμά του στον κόσμο: «Να είναι σίγουροι ότι η ομάδα έχει στο τιμόνι της έναν άνθρωπο που την αγαπά παθιασμένα και θα ξαναμπεί στις ράγες. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι περαστικός».