Ο Παντελίδης και το plan b

110

Ανοικτό παραμένει το θέμα του νέου προπονητή στον Άρη, αν και με τις μέρες να περνούν, φαίνεται πως οι άνθρωποι της ομάδας καταλήγουν στον εκλεκτό τους για αντικαταστάτη του Πάκο Ερέρα. Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά και ως dead line έχει τεθεί η προσεχή Δευτέρα.

Οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται σε δύο μέτωπα, σε ό,τι έχει να κάνει με τις… δεξαμενές απ’ όπου εξετάζουν υποψήφιους προπονητές. Υπάρχει η ελληνική και η ξένη αγορά απ’ όπου υπάρχουν τεχνικοί, που «ταιριάζουν» στην αγωνιστική φιλοσοφία και τα «θέλω» του Άρη.

Είναι δεδομένο πως στην κορυφή της λίστας των «κιτρινόμαυρων» από την Ελλάδα είναι ο Σάββας Παντελίδης. Ωστόσο εξέλιξη δεν μπορεί να υπάρξει αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει η… σχέση του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Την ίδια ώρα πάντως, οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις προπονητών, που έχουν προταθεί και οι οποίοι «εξυπηρετούν» το πλάνο της ομάδας. Μία εξ αυτών είναι και ο Τόμας Κρίστιανσεν, που παραμένει στο «κάδρο» αν και το κασέ του είναι αρκετά υψηλό.

Επιπλέον, το τελευταίο 24ωρο, ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε κι εκείνος επαφές επί ιταλικού εδάφους, δίχως ωστόσο να έχει διαρρεύσει το παραμικρό είτε σε επίπεδο ονομάτων, είτε για το αν υπήρξε θετικό κλίμα ή όχι.