«Δεν πάει στον ΠΑΟΚ ο Μπολτρίν»

147

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Φερνάντο Μπολτρίν αλλά να έχουν ξεκαθαρίσει πως αν κινηθούν για τον ποδοσφαιριστή δεν θα ακολουθήσουν τις απαιτήσεις του Μπεκάλι, ωστόσο στην Ρουμανία συνεχίζουν τα…δικά τους. 

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Ρουμάνικου «digisport.ro» που…εξαίρει την ικανότητα του Μπεκάλι να αγοράζει φθηνά και να πουλάει ακριβά, ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για τον Βραζιλιάνο δημιουργικό μέσο.

Ωστόσο ο εκκεντρικός μεγαλομέτοχος της Στεάουα έχει επιλέξει να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στην Καϊσέρισπορ που έχει προπονητή τον Ρουμάνο Μάριου Σουμούνιτσα, με μεγαλύτερο αντίτιμο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι Τούρκοι έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ με τον ποδοσφαιριστή να ετοιμάζει…βαλίτσες για την Καισάρεια λόγω και των καλών σχέσεων Μπεκάλι-Σουμούνιτσα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπολτρίν αγοράστηκε μόλις πέρσι από την Άστρα με 300 χιλιάδες ευρώ άλλα τα 8 του γκολ την περσινή σεζόν και η γενικότερη καλή παρουσία του ανέβασαν τις «μετοχές» του.