Ο ΠΑΟΚ κρίνει τον Σίλβα!

152

Δεν το λένε επίσημα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ισχύει η γνωστή λαϊκή ρήση πως: «ο κόσμος το χει τούμπανο, κι αυτοί κρυφό καμάρι».

Μετά τον αποκλεισμού του Ολυμπιακού από την Άντερλεχτ στην Ευρώπη δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το μέλλον του Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά, ωστόσο από οι ερυθρόλευκοι τονίζουν ότι τον θέλουν και για τη νέα σεζόν.

Όπου υπάρχει καπνός όμως υπάρχει και φωτιά, λέει επίσης ο θυμόσοφος λαός.

Και φαίνεται ότι το μέλλον του τεχνικού του Ολυμπιακού στο πάγκο της ομάδας του Μαρινάκη θα κριθεί στο ελληνικό Κύπελλο στα ματς με τονΠΑΟΚ!

Κοινώς ο Δικέφαλος θα κρίνει το μέλλον του Σίλβα στον Πειραιά…

Η ήττα-αποκλεισμός από την Άντερλεχτ μέσα στο Καραϊσκάκη (ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη φέτος είχε τρεις ήττες σε τέσσερα ματς!) έφερε «κλειδωνισμούς» στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων.

Πλέον κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο (ναι, κανείς από αυτούς που κορδώνονταν και καμάρωναν για τα κάλπικα ρεκόρ εντός των ελληνικών συνόρων με το αηδιαστικό σπρώξιμο του ερυθρόλευκου συστήματος), χωρίς να βγαίνει από το κάδρο και ο Μάρκο Σίλβα.

Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου μάλιστα το μέλλον του Πορτογάλου στον πάγκο των Πειραιωτών θα κριθεί το επόμενο διάστημα.

Κοινώς ο Σίλβα θα κριθεί στα ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή ο «Γαύρος» (αυτή η… αντικειμενική εφημερίδα ερυθρόλευκης «προπαγάνδας») αναφέρει ότι εκείνο που επισημαίνουν στον Ολυμπιακό είναι πως δεν έχει αλλάξει η στάση τους για τον νεαρό τεχνικό και θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους και τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» εμφανίζεται να συνεχίζει να στηρίζει τον Σίλβα και θέλουν -ει δυνατόν- να τον κρατήσουν όχι μόνο του χρόνου, αλλά και περισσότερο.

Μάλιστα υποστηρίζεται ότι αναμένεται πιθανότατα να του γίνει και νέο συμβόλαιο, παρ’ ό,τι το υπάρχον λήγει το καλοκαίρι του 2017.

Αυτά βέβαια είναι για λαϊκή κατανάλωση…

Η αλήθεια είναι ότι όπως φαίνεται το μέλλον του Σίλβα στον Ολυμπιακό θα κριθεί στα ματς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.