«Ο ΠΑΟΚ μπορεί το πρωτάθλημα»

302

Αντί του Ζοσέ Ανιγκό μίλησε στην συνέντευξη τύπου του Καυτατζογλείου ο βοηθός του, Μπέρναρντ Ροντρίγκες που τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Κάναμε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, γιατί όπως και ο ΠΑΟΚ έχουμε παιχνίδι πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε με τέσσερις αμυντικούς, αυτό το σύστημα το εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να πετύχει αρκετά τέρματα. Μετά το γυρίσαμε το σύστημα σε αυτό που παίζουμε στο πρωτάθλημα με τρεις αμυντικούς στην άμυνα και επειδή ξέρουμε με αυτό τον σχηματισμό η ομάδα είναι δυνατή και δύσκολα θα δεχτεί φάσεις και γκολ.

Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα μεγάλη ομάδα και έχει πολλούς μεγάλους παίκτες, σήμερα ο ΠΑΟΚ έκανε αρκετές αλλαγές στα πρόσωπα αλλά παρέμεινε μεγάλη ομάδα με την αξία των παικτών που έχει και σαφώς έχει μεγάλη διαφορά από τις υποδιέστερες ομάδες. Η ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία, αρκετό κόσμο και δυνατό πρόεδρο και είμαι σίγουρος ότι φέτος θα μπορέσει να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό».