Ο Παπαδόπουλος «χτυπά» τους στόχους του Άρη

Με δεδομένο το ότι υπάρχει ακόμη μία πιθανότητα να παίξει του χρόνου ο Άρης στη Super League, είναι λογικό να παρατηρείται μία στασιμότητα σε ανακοινώσεις παικτών, αλλά και σε πρόσληψη προπονητή.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν θέσει ως προτεραιότητα το Νίκο Παπαδόπουλο, η πρόταση στον οποίον ήταν εν ισχύ ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα παίξει η ομάδα. Ο Κιλκισιώτης τεχνικός για τους δικούς του λόγους και παρά το ότι στους ανθρώπους του Άρη έλεγε προφορικά ότι αποδέχεται την πρόταση, αποφάσισε τελικά να ανανεώσει με τον ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί έχουν ξεκινήσει την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού τους και το αξιοσημείωτο είναι πως έχουν κάνει κρούση-πρόταση σχεδόν σε όλους τους παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρεται και ο Άρης. Ήδη ο ΟΦΗ πήρε τον Κουσκουνά, ενώ εσχάτως προσπαθεί να δελεάσει και τον Ζιαμπάρη. Επιπλέον, υπάρχει επιθυμία για συνεργασία με τους Μουμίν και Ιντζόγλου.

Και είναι πραγματικά να αναρωτιέται κανείς: είναι τυχαίες όλες αυτές οι επιλογές ή μήπως ο Καρυπίδης προκειμένου να «ψήσει» τον Παπαδόπουλο του είχε αποκαλύψει τους παίκτες που θέλει να πάρει στον Άρη; Και ο Παπαδόπουλος πλέον ξέρει που να… χτυπήσει με… unfair κινήσεις;