Ο Παππάς «κρίνει» το πώς θα κατέβει ο ΠΑΟΚ

1384

Την απόφασή του Σαββίδη για το πώς θα κατέβει (αν δηλαδή θα παραταχθεί με ανταγωνιστική σύνθεση ή με παίκτες της Κ-20) να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό (27/04) αναμένεται να γνωστοποιήσει ο Ιβάν Σαββίδης την Τρίτη.

Ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του Βορρά» έφυγε την περασμένη Πέμπτη από τη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να επιστρέψει τη δεύτερη ημέρα της επόμενης εβδομάδας και θα ανακοινώσει παράλληλα την απόφασή του.

Είχε δηλώσει μετά τον επεισοδιακό πρώτο ημιτελικό ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει στο Καραϊσκάκη, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία της αναμέτρησης. Ωστόσο, πλέον τηρεί διαφορετική στάση ο ΠΑΟΚ, καθώς έχουν αλλάξει αρκετά τα δεδομένα από τότε.

Επιθυμία του ΠΑΟΚ είναι, σύμφωνα με τη «Live Sport», είναι να απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο ο διαιτητής του συγκεκριμένου ματς, Ανδρέας Παππάς, που άφησε το σημάδι του (για διάφορους λόγους) σε εκείνο το παιχνίδι. Αν γίνει πραγματικότητα η θέλησή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τότε θα κατέβει με… κανονική (σ.σ. χωρίς καμία διάθεση να προσβληθεί η Κ-20) ομάδα.

Έχει και άλλες επιθυμίες ο ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχει κατανόηση ότι δεν είναι εφικτό να υλοποιηθούν άμεσα. Μεταξύ των όσων είχε αναφέρει, ήταν η χρησιμοποίηση ξένου διαιτητή στο Καραϊσκάκη. Ωστόσο, η θέση της Κυβέρνησης, «ξένος διαιτητής στον τελικό», τον ικανοποιεί. Ούτως ή άλλως το εισιτήριο για τον τελικό το έχει εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός, καθώς το πρώτο ματς έχει κατοχυρωθεί υπέρ του με 3-0.

Ο ΠΑΟΚ θέλει την αποπομπή του Γιώργου Γκιρτζίκη από την ΕΠΟ, αλλά κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί άμεσα. Συνοπτικά, αν «καρατομηθεί» ο Παππάς, τότε ο ΠΑΟΚ θα προετοιμαστεί διαφορετικά για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.