Ο προπονητής της Κόλος λέει για… Άρη με αδυναμίες

Με Άρη ασχολούνται πλέον στην Κόλος Κοβαλίβκα με τον προπονητή της ουκρανικής ομάδας, Ρουσλάν Κοστίσιν, σε συνέντευξή του να μιλάει για ομάδα με αδυναμίες, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Μπρούνο Γκάμα.

«Μαζί με τους συνεργάτες μου συγκεντρώσαμε αρκετά στοιχεία για τον Άρη και βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Είδα βίντεο από τα τελευταία δύο παιχνίδια, το φιλικό παιχνίδι με τη Σάλκε, αλλά και τον αγώνα του ελληνικού Πρωταθλήματος με τη Λαμία», είπε ο Ουκρανός, μιλώντας στην ιστοσελίδα «meta-ratings.com.ua» και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Μου άρεσε ο αντίπαλός μας. Είναι μια τεχνική ομάδα, έχει ικανότητα όταν έχει την κατοχή της μπάλας και πολύ μεγάλη θέληση. Στον αγώνα με τη Λαμία, έως 70ο λεπτό ήταν κατώτερος, αλλά κατάφερε να πιέσει τον εαυτό του, να ανεβάσει ρυθμό και να γυρίσει το παιχνίδι. Ο Πορτογάλος Μπρούνο Γκάμα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και θα πρέπει να είμαστε τον προσέξουμε ιδιαίτερα. Θα έλεγα ότι στην αρχική ενδεκάδα του Άρη ήταν δέκα πολύπειροι παίκτες και από την άλλη πλευρά εμείς δεν έχουμε αντιμετωπίσει τέτοια ομάδα σε διεθνές επίπεδο. Ο Άρης είναι μια ομάδα με αδύνατα σημεία κι εφόσον ακολουθήσουμε τις οδηγίες πιστεύω ότι δεν θα απογοητεύσουμε τους φίλους μας».