Ο Ρονάλντο βάζει… σίδερο

Συνέντευξη στην El Mundo Deportivo έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αναφέρθηκε και στις διαμαρτυρίες των οπαδών της Ρεάλ φέτος, για την κατάσταση της ομάδας τους…

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έβγαλε το παράπονό του μεταξύ άλλων, μιλώντας για τον εαυτό του είπε από πότε άρχισε να… σιδερώνει τα ρούχα του μόνος του!

Είπε μεταξύ άλλων ο Ρονάλντο…

«Δεν γίνεται να ζούμε μονίμως με εμμονές και να ασχολούμαστε με όσα λέει ο κόσμος κάθε φορά για εμάς. Είναι αδύνατο αυτό, δεν είναι έτσι η ζωή. Ούτε ο ίδιος ο Θεός δεν κατάφερε να έχει ικανοποιημένο όλο τον κόσμο. Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που με μισούν και λένε ότι είμαι εγωιστής και υπερόπτης και όλα αυτά. Είναι μέρος της επιτυχίας μου κι αυτό. Έχω καθαρή τη συνείδησή μου. Κοιμάμαι καλά. Από την ημέρα που έγινα πατέρας κοιτάζω με πολύ διαφορετικό μάτι τη ζωή. Ο άνθρωπος που είμαι τώρα είναι αποτέλεσμα των δυσκολιών που έχω βιώσει και του χρόνου που έχω περάσει μακριά από την οικογένειά μου. Η πνευματική μου δύναμη ξεκίνησε να ενισχύεται από τα 11 μου χρόνια, όταν από τότε άρχισα να σιδερώνω μόνος μου τα ρούχα μου».