Ο Σέλουκ για Χατσερίντι

163

Ο γνωστός Ουκρανός ατζέντης, Ντμίτρι Σελούκ, παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Εβγκέν Χατσερίντι, για τον οποίο οι Ουκρανοί έγραψαν ότι έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον ΠΑΟΚ.

Ο Σέλουκ μίλησε στην ιστοσελίδα «footboom» και υποστήριξε ότι το αγγλικό πρωτάθλημα ταιριάζει καλύτερα στον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η Ντιναμό ήθελε να πάρει ένα μεγάλο ποσό από τη μεταγραφή του και αυτό ήταν ένα σημαντικό σημείο για τις ομάδες που θα ήθελαν να τον αποκτήσουν. Οι περισσότερες ομάδες προσπαθούν να πάρουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές ή αν αγοράσουν κάποιον, τότε αυτός να είναι ένας νέος καλός και πολλά υποσχόμενος παίκτης. Χωρίς αμφιβολία, ο Χατσερίντι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Αναμφισβήτητα, αν ο Χατσερίντι μείνει ελεύθερος, θα βρει εύκολα και χωρίς προβλήματα μια νέα ομάδα. Θα μπορούσε να παίξει στην Ισπανία; Ο Εβγέν δεν είναι παίκτης που έχει το ισπανικό στυλ. Καλύτερα να πάει στην Αγγλία».