Ο Σιμιτζόγλου μπορεί, το θέμα είναι θέλει;

36

Στα χέρια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα μπορεί αν το θελήσει ο ίδιος να φτάσει η υπόθεση της τιμωρίας του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να έχει το δικαίωμα άσκησης έφεσης στην απόφαση εντός πέντε ημερών.

Ο κ. Σιμιτζόγλου κρατάει στα χέρια του την ακεραιότητα της αθλητικής δικαιοσύνης, μπορώντας να επαναφέρει το αίσθημα δικαίου στις τάξεις των οπαδών μετά την χθεσινή απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ και το χάδι στους ερυθρόλευκους.

Το μπορεί το έχουμε λύσει, το θέμα είναι θέλει; Γιατί αν δεν καλέσει τον Ολυμπιακό σε απολογία με το ίδιο σθένος που έχει καλέσει άλλες ομάδες, κάτι δεν πρέπει να πηγαίνει καλά στην ΕΠΟ, που προφανώς την καταστροφή δημόσιας περιουσίας την υπολογίζει περισσότερο από τα υβριστικά συνθήματα και τους πυρσούς, εκτός και αν τα έσπασαν «επιστημονικά», τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά..

Είναι χρέος της Ελληνικής αθλητικής Δικαιοσύνης (αν υπάρχει) να καλέσει σε απολογία τον Ολυμπιακό για το άρθρο 15, παράγραφος 4β. με το οποίο είχε κληθεί σε απολογία και προβλέπει πρόστιμο, τιμωρία έδρας 2-4 αγωνιστικών και επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών και όχι με το 15, 4α.