Ο Σφιντέρσκι και ο… Πιάτεκ!

Για τον Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε στον ιταλικό Τύπο ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Κάρερα. Μάλιστα δεν δίστασε να τον συγκρίνει με τον συμπατριώτη του, Κριστόφ Πιάτεκ, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός με τη Τζένοα και πήρε μεταγραφή στη Μίλαν.

“Έχει ποιότητα, είναι ένας επιθετικός που δουλεύει πολύ και κινείται σωστά στην περιοχή. Έχει την ποιότητα, έχει δύναμη και πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει και στην Ιταλία. Με ρωτάτε αν ένας παίκτης που σκοράρει γκολ στην Ελλάδα, μπορεί να κάνει το ίδιο και στην Ιταλία; Κοιτάξτε, υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες στην Ελλάδα και σίγουρα αν δε δοκιμάσεις κάτι, δεν μπορείς να το ξέρεις”, είπε αρχικά αρχικά ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε:

“Μπορώ να πω ότι ο Σφιντέρσκι έχει την ποιότητα να σταθεί και στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς μεταξύ άλλων είναι νέος και θα ωριμάσει κι άλλο. Ξέρω, ότι μετά τον Πιάτεκ και τα όσα έκανε στην Τζένοα όλοι οι επιθετικοί από τη συγκεκριμένη χώρα συγκρίνονται με αυτόν, αλλά πραγματικά του μοιάζει αρκετά όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά”.