«Ο Τουρέ δεν ήθελε να παίζει σε μέτρια ομάδα»

61

Ο Γιαγια Τουρέ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή , Ντιμίτρι Σέλουκ μίλησε στο Gazzeta.gr για την σύντομη θητεία του πελάτη του, που όπως τονίζει δεν ήθελε να παίζει σε μέτρια ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο Γιάγια όταν ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό σίγουρα περίμενε περισσότερα από αυτά που είδε. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένας έξυπνος άνθρωπος. Θέλαμε να διακόψουμε το συμβόλαιο από την στιγμή που δεν έγιναν αυτά που περίμενε ο ίδιος. Κάποιοι δημοσιογράφοι έγραψαν πως δεν είναι όπως ήταν παλιότερα, πως δεν θεωρείται πλέον ικανός ποδοσφαιριστής.

Ο Γιάγια δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κάθεται στον πάγκο ή δεν θα παίζει καθόλου και θα πληρώνεται. Επίσης δεν θέλει να αγωνίζεται σε μια μέτρια ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι η μεγάλη ομάδα που ήταν πριν. Πιστεύω ο κ. Μαρινάκης κάποια στιγμή θα καταλάβει τι έχει γίνει. Ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να το χάσει ο ΠΑΟΚ. Το ματς με την Ξάνθη ήταν μια ‘καταστρόφα’. Ο Γιάγια δεν ήθελε να παίζει σε μια μέτρια ομάδα. Ήρθε να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα όπως ήξερα από παλιά πως ήταν ο Ολυμπιακός.

Ήρθε να αλλάξει κάτι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν τον άκουγαν. Κρίμα. O Ολυμπιακός πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση. Φέτος μπορεί να φτάσει μέχρι δεύτερος. Δεν μπορεί να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ. Έχουν μεγάλη διαφορά οι δύο ομάδες. Επίσης κάποιοι λένε πως ο Γιάγια ήταν μεγάλος. Ο Ριβάλντο αν θυμάμαι καλά ήταν 34-35 όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ήταν 33 και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ παράξενο, όλοι οι πρόεδροι θα ήταν χαρούμενοι εάν είχαν έναν Τουρέ στην ομάδα τους. Ο Γιάγια έχει βγάλει πολλά χρήματα και δεν παίζει για τα χρήματα. Ο Ολυμπιακός εάν θέλει να έχει καλή ομάδα θα πρέπει όλοι να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Εάν χάνει το πρωτάθλημα δεν πρέπει να αλλάξει μόνο ο προπονητής, αλλά όλοι τους. Το θέμα δεν είναι να κάνει 10 μεταγραφές η ομάδα κάθε καλοκαίρι και να πληρώνει ο πρόεδρος από την τσέπη του».