Ο Τσιγκρίνσκι για ΠΑΟΚ και Λέο Μάτος!

790

Τα ουκρανικά ΜΜΕ τόνισαν πως ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αφήνει τη Ντνιέπρ και η Ελλάδα είναι πιθανός προορισμός του. Μάλιστα, στα σενάρια ενέπλεξαν τόσο την ΑΕΚ όσο και τον ΠΑΟΚ.

«Υπάρχουν άνθρωποι μου που έχουν μιλήσει με Ελληνικές ομάδες. Ξέρω το ενδιαφέρον που υπάρχει από συλλόγους, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα. Με τιμά το ενδιαφέρον και η Ελλάδα είναι μια προοπτική που δεν με αφήνει αδιάφορο. Η κατάσταση στη Ντνίπρο δεν είναι ιδανική, θα υπάρχουν εξελίξεις, με μένα, αλλά και άλλους συμπαίκτες μου. Θα ξέρω σύντομα για το μέλλον μου» τόνισε ο Ουκρανός αμυντικός στο gazzetta.gr! 

O 29χρονος αμυντικός στάθηκε και στον Λέο Μάτος, τον οποίο ξέρει όσο λίγοι… Αλλωστε, η ενδεκάδα αρχίζει από αυτούς… «Θα βοηθήσει σίγουρα τον ΠΑΟΚ αν τελικώς αποκτηθεί. Μπορώ να εγγυηθώ για την ποιότητά του και είμαι σίγουρος πως είναι παίκτης για μεγάλα πράγματα. Τον έριξαν πολλές φορές στα βαθιά, ωστόσο ο ίδιος τα κατάφερε περίφημα. Αντέχει στην πίεση, εξαιρετικός στην τακτική, έχει βοηθήσει αρκετά την ομάδα και τους συμπαίκτες του. Πειθαρχημένος παίκτης, τα πηγαίνει πολύ καλά και στο δημιουργικό κομμάτι. Είναι από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα».