Ο φακός του Dennes Schrader εστίασε στη Θύρα 4(video)

Στη Θύρα 4 εστίασε ο φακός του απεσταλμένου του γερμανικού περιοδικού Dröhnbütel στην Τούμπα για την κρίσιμη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο δημοσιογράφος Dennes Schrader μπήκε νωρίς στο γήπεδο κι άρχισε να καταγράφει ακατάπαυστα με την κάμερά του όταν άρχισε να ζεσταίνεται το κοινό του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, το Dröhnbütel είναι περιοδικό ποδοσφαιρικής κουλτούρας και ο Schrader ήθελε να διαπιστώσει τις αντιδράσεις των οπαδών του Δικέφαλου σε ματς μεγάλης σημασίας.

Το ενδιαφέρον του προκάλεσε το πανό που σήκωσαν οι σκληροπυρηνικοί στην ανάπαυλα, ρώτησε για το περιεχόμενό του κι όπως είπε επρόκειτο να καλύψει και το βραδινό πάρτι των συνδέσμων στο Λευκό Πύργο.

Dröhnbütel

“Δεν υπάρχει ανάλογη ατμόσφαιρα σε γήπεδα της Γερμανίας” είπε ο Schrader

σε σύντομη συζήτηση που είχαμε μαζί του στο ημίχρονο του αγώνα.

Τις πιο έντονες εμπειρίες του στα ευρωπαϊκά γήπεδα είχε στα ντέρμπι του Βελιγραδίου, ενώ ενδιαφέρουσες έκρινε και τις αναμετρήσεις των μεγάλων ελληνικών και ιταλικών ομάδων.

Ο Schrader ήρθε στη Θεσσαλονίκη από την Ιταλία, όπου κάλυψε άλλα ματς.

Το περιοδικό ποδοσφαιρικής κουλτούρας Dröhnbütel έχει έδρα το Αμβούργο. “Ίσως το ρεπορτάζ δημιουργήσει κίνητρο σε Γερμανούς να επισκεφτούν την Τούμπα” είπε  στο Thessports.gr καταλήγοντας ο Dennes Schrader.