«Ο χειρότερος ΠΑΟΚ που έχω αντιμετωπίσει»

Ο Κενάν Μπαργκάν δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ στον χθεσινό αγώνα της Μυτιλήνης και σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε πως περίμενε καλύτερο τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:

«Κανονικά με το ένα γκολ που βάζει η Καλλονή πρέπει να κρατάει το σκορ και να παίρνει βαθμό ή βαθμούς. Εμείς, όμως, δεν το καταφέραμε. Φάγαμε τρίποντο με λίγα λόγια, γιατί με μία,ουσιαστικά, φάση δεχθήκαμε τρία γκολ».

Για την προσωπική του απόδοση: «Στα τελευταία παιχνίδια είμαι καλά. Δεν έκανα προετοιμασία με την ομάδα και τώρα τελευταία βρίσκω τα πατήματά μου. Από εδώ και πέρα πιστεύω ότι θα είμαι το ίδιο καλός».

Για τη παρουσία του Κλάους στην κορυφή του ΠΑΟΚ αντί του Μπερμπάτοφ: «Για εμάς το ίδιο κάνει. Όποιος κι αν ήταν δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ. Είτε έπαιζε ο Μπερμπάτοφ που είναι πολύ καλός παίκτης, είτε ο Κλάους που έχει το εύκολο γκολ, εμείς θα τα δεχόμασταν αυτά τέρματα ούτως ή άλλως».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δεν βρίσκω κάτι θετικό στον ΠΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια που παίζω απέναντί του ήταν ο χειρότερος ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κάτι θετικό στο δημιουργικό κομμάτι. Περιμένει από τους πλάγιους μια ατομική ενέργεια, όπως έγινε και χθες και δεχθήκαμε τρία γκολ. Παίζει με βαθιές μπαλιές και ό,τι βγει μπροστά».

Για τον πιο επικίνδυνο παίκτη του ΠΑΟΚ: «Νομίζω ο Ροντρίγκες. Είναι πολύ καλός παίκτης και όταν παίζει κατά μέτωπο είναι πολύ επικίνδυνος».

Για το αν βρέθηκε όντως μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ: «Είχε όντως ακουστεί. Έγινε μπέρδεμα. Προτίμησα μια πρόταση από το εξωτερικό και η δουλειά χάλασε την τελευταία στιγμή, δέκα μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Γι’ αυτό ήρθα στην Καλλονή. Στην Τουρκία, από εκεί ήταν η πρόταση, είναι διαφορετικά. Διαφορετικό επίπεδα, διαφορετικά χρήματα. Είχα μιλήσει αρχικά με τον Βρύζα, μετά πήγε στη Βέροια και υπήρξε ένα μπέρδεμα στον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε άνθρωπος να μιλήσουμε και γι’ αυτό κόλλησε το θέμα».

Για το αν θα μπορούσε να παίξει στον ΠΑΟΚ: «Θα μπορούσα, δεν είναι κάτι δύσκολο. Αν έχεις δίπλα σου καλούς παίκτες, μπορείς περισσότερα».

Για το τι λείπει από τον ΠΑΟΚ: «Τόσο αμυντικά, όσο και στη δημιουργία παιχνιδιού. Για τη δημιουργία παιχνιδιού, αυτή πρέπει να ξεκινάει από πίσω, να περνάει από το κέντρο και να φτάνει σωστά στους πλάγιους χωρίς μεγάλες μπαλιές. Εμείς χθες τους πιέσαμε, και αυτοί έκαναν μεγάλες μπαλιές και μόνο αν κέρδιζαν μια κεφαλιά και η μπάλα πήγαινε στους πλάγιους μπορούσαν να απειλήσουν. Αμυντικά, είδατε ότι εμείς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ που είναι μια ομάδα που θεωρητικά πάει για κάτι καλύτερο».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Απ’ ότι βλέπετε γίνεται χαμός. Ο Πανθρακικός πήγε κι έκανε διπλό στον Ατρόμητο. Όλα είναι πιθανά. Φέτος το πρωτάθλημα είναι ένα μπέρδεμα».