Πάει για «βαριά» καμπάνα ο Παπαδόπουλος

Με πολύμηνη τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους κινδυνεύει ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, για όλα όσα έκανε σύμφωνα με το φύλλο αγώνα.

Ο Παπαδόπουλος είχε επεισόδιο με τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρου, στη φυσούνα του γηπέδου, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, το οποίο καταγράφηκε λεπτομερώς από τον παρατηρητή αγώνα, Γιάννη Τσαΐνη.

Σύμφωνα με το “gentikoule” στην έκθεση αναφέρεται ότι ο Παπαδόπουλος βιαιοπράγησε κατά του Κουτσπύρου, χτυπώντας τον στο πρόσωπο (σ.σ. υπάρχει εικόνα με τον Κουτσοσπύρο να αιμορραγεί από τη μύτη).

Σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα, ο προπονητής του ΟΦΗ κινδυνεύει…: “με χρηματική ποινή από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο ή τα αποδυτήρια από έναν (1) μήνα έως έξι (6) μήνες ή το ανάλογο διάστημα σε αγωνιστικές ημέρες, εκτός αν η παραβατική του συμπεριφορά εμπίπτει στην διάταξη του άρθρου 19 (σ.σ. δεν προκύπτει κάτι τέτοιο) οπότε του επιβάλλονται οι εκεί προβλεπόμενες ποινές”.