Πάει για τίτλο ο Ηρακλής

Μέσα στις τόσες άσχημες στιγμές για την ποδοσφαιρική ομάδα τυ Ηρακλή, υπάρχει και μία ευχάριστη μιας και η ομάδα Νέων του συλλόγου διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Σήμερα (12/5) αντιμετωπίζει το αντίστοιχο συγκρότημα της Κέρκυρας στον Βόλο, στον τελικό της διοργάνωσης. Η ομάδα του Μαργαρίτη Κεχαγιά έχει να αντιμετωπίσει ίσως τον πιο αξιόλογο αντίπαλο της κατηγορίας, καθώς οι Φαίακες ήταν εκείνοι, οι οποίοι είχαν «σπάσει» το αήττητο του Ημίθεου στην κανονική περίοδο, επικρατώντας στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην Κέρκυρα με 2-0, με δύο τέρματα του Στεργίου στο 5΄ και στο 34΄ εκείνου του παιχνιδιού.

Ο τελικός πρωταθλήματος της Football League Νέων θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου και θα αρχίσει στις 14:30.

Η αποστολή του Ηρακλή:

Μαυροματίδης, Συριτούδης, Αβραμίδης, Αποστόλου, Αναστασιάδης, Βλαχούδης, Γιαννακόπουλος, Δήμτσιος, Κριτσιάνης, Κυζιρίδης, Κυζεράκος, Λαμπρινόπουλος, Λεονταρίδης, Μανακίτσας, Μπαλικτσής, Ντουβαρτζής, Πιτσούλης, Περπερίδης, Ταουσάνης, Τζιούτζιος, Φασουλάκος, Χατζηστογιάννης, Καγκελίδης, Μαγκούτης, Τσιρανίδης, Μακρής, Στόϊος.